agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Cześć dziewczyny!
Roxii i jak wyszedł test???
Dziewczyny mi dziś głowa pęka,niedługo wybuchnę...mąż chce drugie dziecko,teraz,zaraz,nalepiej już...a Ja nie wiem czy teraz...
Mąż ciągle powtarza że ma już ponad 30 lat że Alan ma prawie 6 i że mamy wszystko czego potrzebujemy i nie ma na co czekać...a Ja mam głąb myśli w głowie
Roxii i jak wyszedł test???
Dziewczyny mi dziś głowa pęka,niedługo wybuchnę...mąż chce drugie dziecko,teraz,zaraz,nalepiej już...a Ja nie wiem czy teraz...
Mąż ciągle powtarza że ma już ponad 30 lat że Alan ma prawie 6 i że mamy wszystko czego potrzebujemy i nie ma na co czekać...a Ja mam głąb myśli w głowie
zrobiłam dwa tetsty ciążowe i wyszła jedna krecha, nie ma nawet cienia drugiej
zrobiłam tez test owulacyjny, one czasem tez wykrywają ciążę, wyczytalam ze nawet wcześniej niz ciażowe, nie wiem na czym to polega
no i na tym owulacyjnym jest druga słabiutka kreseczka..... nie wiem co mam myślec, ale skoro na ciążowym nie ma nic to chyba dupa:-( Powtórzę test jeszcze jutro, łudze się że dziś jest za wcześnie choć wiem że oszukuje sama siebie......
testy wciaz negatywne, cycki nie bola, sluzu nie ma, ale zauwazylam to ze tam na dole jestem bardzo opuchnieta i ciasna. I co to bedzie?! Owulke mialam 15dc, wiec wydaje mi sie, ze moze dopiero za 2 dni, jesli sie cos tam stworzylo test wykryje. Na chlopski rozum przeciez do zaplodnienia nie doszlo 15dc, a pewnie pozniej. Ale sie boje