reklama

Staraczki na Wyspach

Roxii ja mialam przepisana kilka razy lutke i dupka od gin z PL jak nie mialam @. Przepisywal mi wlasnie na wywolywanie @. i z tego co pamietam dostawalam czasem @ podczas brania tabletek.
Jutro betka wszystkie bedziemy trzymac kciuki , wyniki bedziesz miec jutro czy pozniej?

reklama
czesc dziewczyny wpadlam sie pochwalic ze tydzien temu 19.08.2012 o godz 9.32 przyszedl na swiat moj malutki syneczek po paru godzinach bylismy juz w domu a dzis ma juz tydzien jest kochany prawie nie placze doi cyca i spi :-):-):-)

Witam się niedzielnie:)

Gwiazdeczko moje największe GRATULACJE :-) czekamy na zdjęcie oczywiście :tak:
Roxii odpoczywaj i bierz nadal te leki,do jutra już nie daleko,3maj się i dawaj znać co jakiś czas co z Tobą.

A my niedługo idziemy z mężem na obiad do restauracji a nastepnie jedziemy na zakupy do argosa a potem ruszmay do kina na film także wieczor zapowiada się bardzo udany :happy2:

Roxii ja tez bym radzila nie odstawiac progesteronu, mi jakos @ nigdy nie wstrzymal dostawałam mimo, ze caly czas brałam..troche dziwne, ze testy nie wychodza, ale nie raz czytalam, ze testy zaczely wychodzic dopiero po paru dniach od terminu @..Ja ciagle wierze, ze rosnie w Tobie nowe zycie. O ktorej jedziesz na bete? Mam nadzieje, ze wyniki tego samego dnia, starczy Ci juz tej niepewnosci:(

gwiazdeczka moje gratulacje, na pewno jestescie w siodmym niebie:) a jak tam Twoj starszy synek, zadowolony z braciszka?

aniolkowa no to trzymam kciuki, by sen sie wkrótce sprawdzil:) no wlasnie nie wiem czy to ziolka czy to moze taki stan przejsciowy po tej mojej konskiej stymulacji. Mi tez podoba sie taka krotka, no ale martwi mnie, ze to moze swiadczy o jakiejs nieprawidlowosci..
No, ale widze, ze moj organizm wraca do starej normy, bo dzis mam 11dc i wyszedl mi test owlulacyjny, no a w poprzednim wyszedl dopiero w 15. Szkoda z tym testem, bo mojego "rozpłodnika" nie zobacze dzis na oczy, wiec staranka dopiero jutro

Gwiazdeczka wielkie gratulacje!!!!!:-) super, ze maleństwo juz z Wami:tak: a ty jak się czujesz wszystko wporządku???
miska życzę owocnych staranek;-)
Aga miłego wieczoru, bawcie się dobrze;-)

U mnie oczywiście bez zmian, testy wciąż takie same, @ nie ma, ale mam bardzo delikatne plamienie, w sumie to nawet plamieniem nie mozna nazwać, taki zaróżowiony śluz:sorry: myslę że to @ tylko leki ją hamują. Jutro rano jadę na betkę, wynik bedzie popołudniu. Oczywiście dam znac jak tylko będe coś wiedziała.

Już mam wynik, niestety nie udało się:no: wynik negatywny:-( Spodziewałam się tego, wiedziałam, że tak będzie, ale mimio wszystko jakaś nadzieja się tliła i jak usłyszałam w słuchawce, że wynik negatywny to zabolało:-(:-(:-( Ręce opadają...
Nie mamy już mrozaków, więc jak będziemy chcieli jeszcze próbować to musimy zaczynać wszystko od nowa. Termin na listopad, jak przyjdzie październikowa @ mam do nich dzwonić, ale nie wiem jak to będzie dalej, nie wiem czy chcę dalej próbować....
Dziękuję Wam dziewuszki za kciuki, wsparcie i dobre słowo, jesteście kochane i nieocenione!!!!!!
Trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!!!!

Roxii napisalam ci smska - ale wiem ze dzisiaj zadne slowa nie pomoga... tak mi przykro - przepraszam ale ja poprostu nie moge tego ogarnac dlaczego zycie jest tak niesprawiedliwe... tulam mocno

Roxii przykro mi po prostu brak slow, nie rozumiem czemu tak sie dzieje.....
jedyne co pocieszajace to, ze listopad nie jest tak daleko i bardzo bym chciala zebyscie sie zdecydowali na kolejna probe,
przytulam mocno.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry