reklama

Staraczki na Wyspach

Czesc Dziewczyny. Pamietacie mnie jeszcze?? :) Roxii tak mi przykro. trzymalam kciuki za pozytywa... trzymaj sie nastepnym razem sie uda!!!Gwiazdeczko gratuluje!!!az mi teraz glupio pisac ale w poniedzialek miala byc @.... jeszcze nie ma.... sa za to ekspedycje nocne do toalety na sikanko o dniu juz nie mowie! boli na @ brak czasem lekko zakluje ale nie to samo. od wczoraj mi niedobrze i slabo. boje sie cieszyc bo moze @ przyjsc. obiecalam mojemu V ze poczekam do soboty z testem. Czekanie mnie zabije !!!!przepraszam za bledy i brak formatu ale moj telefon lubi po swojemu ‹:(

reklama
walcze walcze ale jestem dobrej mysli :) mam nadzieje ze sie udalo. objawow na @ brak za to sa straszne mdlosci, duzo spania... i pytanie. czy ktoras z was miala biale ciagnace sie uplawy?? ja nigdy nie mialam zadnych...i temperaturka z normalnego 35.6 podskoczyla do 36.9 i trzyma sie od tygodnia...

Pam mi tu coś pachnie ciążą:-) Podwyzszona tempka i śluz na to juz wskazują. zrób tescik i wszystko sie wyjaśni.

Marcysia witaj i rozgość sie u nas, byle nie za długo. Życzę szybkiego zafasolkowania.

Roxi kochana jak sobie radzisz z tym wszystkim? Pisz nam tu, nie uciekaj od nas:-( możesz nam tu śmiało płakać i wylewać żale, po to tu jesteśmy.

reklama
pam witaj, trzymam kciuki zeby @ nie przylazła &&&&&&&&&&&&&&:tak:

Przepraszam że się nie odzywam, ale nie mam weny na pisanie, nie chce mi się o tym gadac, pisac i myśleć. Było mineło, juz w sumie nie rozpaczam, pogodziłam się z porażką, nie pierwszy i pewnie nie ostani raz:sorry2: Jestem przyzwyczajona że dostaje od życia po tyłku, więc jakoś sobie radzę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry