reklama

Staraczki na Wyspach

Marcyska witaj :)

Pam ja na poczatku ciazy mialam dokladnie taki sluz jak piszesz

Roxii przytulam mocno

Ja dziewczyny padam na twarz, meczy mnie te ponad 10h poza domem. Krwiak chyba nie lubi mojego ruchu boli mnie mniej wiecej w miejscu gdzie on jest, ale na 100% nie jestem pewna czy to wlasnie to. 8 wrzesnia usg bede odliczac dni tak bardzo chce juz wiedziec co i jak. Wczoraj stalam ok 45min w metrze. baby on board nie dziala na ludzi, odwracaja glowy, ja zawsze ustepowalam miejsca kobietom w ciazy...przykre to no ale coz, moze brzuch jest jeszcze za maly, ale juz widoczny, niektore spodnie sa za ciasne wiec mam specjlny dodtakowy guzik z gumka:)

reklama
Noelka - coz ludzie to idioci... odpoczywaj zeby sie krwiak nie powiekszyl. ja zawsze ustepuje. nie wiem jak w anglii ale tu sie nacielam kilka razy bo ustapilam a kobita na mnie z mordka ze ona nie jest fuc***g pregnant.... coz niekiedy sa otyle osoby i maja te brzuszki jak w ciazy... i badz tu mily czlowieku...co do objawow i sluzu...biore to za dobry znak :) w piatek testuje

Marcysiu witaj u nas :-)

Pam, pewnie ze ciebie pamietamy :-) trzymam kciuki, u mnie tez bylo opoznienie 3-dniowe i niestety @ przyszla, tyle ze nie mialam takich objawow jak twoje wiec stawiam na ciaze :-) Potrzebny nam tu na forum promyczek nadziei. &&&&&

Roxii, rowniez mocno przytulam

Noelko, tu nie ma takiej kultury ustepowania miejsca w srodkach publicznego transportu, w pl moze nie fantastycznie, ale jednak lepiej w tym zakresie. Mam nadzieje, ze te twoje bole to nie krwiak i ze malenstwo ma sie dobrze, oby te twoje dni w stresie szybko minely, bo to nic fajnego sie tak ciagle zamartwiac. Moze musisz pomyslec o krotszych zmianach w pracy, z reszta sama zobaczysz jaki bedzie wynik usg, oby same dobre nowiny. &&&&&&&&

A u mnie bez zmian, praca-dom. Byle do urlopu wytrwac.

tak pam, mam synka :-) stwierdziliśmy że sprzyda mu się rodzeństwo. We mnie się jeszcze bije niepewność, bo właściwie w większości to mąż nalega na kolejnego malucha, ja się troszkę boję bo Adaś nie jest zdrowym dzieckiem... martwie się czy kolejne również nie będzie chore i czy znajdę czas żeby w pełni pomagać Adasiowi. Z kolei mój mąż twierdzi że rodzeństwo tylko na dobre mu wyjdzie...

tak pam, mam synka :-) stwierdziliśmy że sprzyda mu się rodzeństwo. We mnie się jeszcze bije niepewność, bo właściwie w większości to mąż nalega na kolejnego malucha, ja się troszkę boję bo Adaś nie jest zdrowym dzieckiem... martwie się czy kolejne również nie będzie chore i czy znajdę czas żeby w pełni pomagać Adasiowi. Z kolei mój mąż twierdzi że rodzeństwo tylko na dobre mu wyjdzie...
moze maz ma racje? badz dobrej mysli :) dziewczyny kupilam test pisze ze wykrywa od 15mlU to chyba wystarczajaco czuly??

Witaj kari. Mam nadzieje, że szybciutko doczekacie II kreseczek. A czy synek ma wadę genetyczną? Badaliscie kiedyś czy każde z waszych dzieci będzie obciążone chorobą czy to czysta loteria?

Pam chyba 10 jest najczulszy, ale ty jesteś juz po terminie @ więc spokojnie wyjdzie nawet najmniej czuły :-)

Noelka jak tam u ciebie? Jak w pracy pani manager cie traktuje? Dobrze sie czujesz?

Roxi przytulam cie mocno:-(

reklama
Kari witaj u nas :)

Pam, ja uzywam 10miu, te niby najbardziej czule, ale mysle ze okolo 7 dni po dacie @ powinno na bank cos wykryc. &&&&&

Dziewczyny mam pytanie, bede za niecale 3 tygodnie w PL i chcialam zrobic jakies badania podwozia i ogolnie sprawdzajace czy wszystko ok ze mna pod wzgledem hormonalnym itp. Jakie badania powinnam zrobic, pytam bo zielona jestem, narazie probujemy naturalnie ale skoro mam okazje pojsc prywatnie do ginekologa to chce wykorzystac te wizyty sensownie. Z gory dzieki za wskazowki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry