Hej dziewczynki!
Przepraszam, że tak długo sie nie odzywałam, ale potrzebowałam odpoczynku od wszystkiego. Poza tym w moim życiu trochę się namieszało, pokomplikowało itd... Staram się troche ogarnąć i poukładac moje życie-ciężko mi idzie, ale jakos trzeba

W każdym bądź razie wracam do Was kochane i postram się pisać częściej
Noelka bardzo się ciesze że u Ciebie wszystko wporządku i dzidzia ładnie rośnie, ciągle mocno trzymam kciuki za Ciebie i cały czas wierzyłam, że bedzie dobrze i bedzie:-) Jesli chodzi o płec to nie wiem czemu, ale też obstawiam chłopca-zobaczymy;-)
pam trzymam kciuki żeby @ nie przylazła i zeby te objawy były na fasolkę
Kari za Ciebie również kciuki zaciśnięte, pamiętaj póki @ nie ma szansa jest;-)
Aga co tam u Ciebie??
Zuzia widze że nic nie piszesz.... @ juz przylazła? pamietam, że miała byc jakos pod koniec września, kiedy masz wizyte w klinice???
Osinka mam nadzieję, ze juz niedługo będziesz mogła kompletować odzież ciążową
Co do mnie, to jeszcze nie wiem czy będziemy próbować, zobaczymy jak bedzie. W październiku po @ mam dzwonic do klinki, więc mam jeszcze miesiąc żeby się zastanowić nad wszystkim.
W tym miesiącu cos mi się troche porzestawiało i @ przylazła tydzień wcześniej, mój cykl trwał tylko 24 dni

nigdy nie miałam tak krótkiego, nie wiem co jest grane, mam nadzieję że wszystko jest ok i nastepny cykl bedzie normalnie.
Pozatym postanowiliśmy z M w końcu pojechac na jakieś wakacje, odpoczać od tego wszystkiego i wyluzowac, myślę że dobrze nam to zrobi

Takze niedługo, bo juz 3 października lecimy wygrzać się i odpocząć od zimnej, szarej, angielskiej pogody, juz niemoge się doczekać....