reklama

Staraczki na Wyspach

aniolkowa tak, jeszcze w tym roku możemy podejśc do kolejnego ivf, do kliniki mam dzwonic jak przylezie październikowa @ i pewnie 23 dc zaczne wyciszanie i stymulację, czyli koniec listopada albo początek grudnia bedzie transfer:tak: jeśli oczywiście się zdecydujemy;-)
A na wakacje wybieramy się na wyspy kanaryjskie, a dokładnie Gran Canaria, mam nadzieje że bedziemy zadowoleni:tak:
A co tam u Ciebie kochana???

reklama
Witajcie

...wpadam dać znać ze żyję :)

Roxii fajnie że wróciłaś :tak:
Urlop super!!Zazdroszczę szczęściaro ;-):-)
Cieszę że bardzo że macie kolejną możliwość na inf:)
...a co u mnie? hmmm meble sprzedaję,jutro kończy się aukcja i czekam na finisz :-D bo nie wiem czy mogę narożnik kupować czy też nie :-( Poza tym wszystko ok,leci do przodu:)

Noelka fantastycznie że wszystko ok,dbaj o siebie i uważaj w pracy.
Ja obstawiam na chłopca :-D

Dunia GRATULACJĘ :))))

Resztę mocno pozdrawiam!

Miłego poniedziałku życzę!

A ja umieram....

od piatku brzuch mnie pobolewa tak "pyka" cos w srodku..... i do tego glowa mnie boli i jest mi niedobrze.....
pewnie sie przeziebilam albo co...:wściekła/y: taka pogoda ch**owa...

Roxii.... ciesze sie ze lepiej :) mam nadzieje ze bedzie fajnie na wakacjach :)

Pam a na kiedy masz termin @??? mam nadzieję że nie przyjdzie i te objawy okażą się ciążowe;-)
Aga dzięki:-) powodzenia w tych aukcjach, mam nadzieje, że meble sie sprzedadzą i bedziesz mogła kupić nowy narożnik;-)
Ja dziś mam wolne, w zasadzie to juz mój 3 dzień wolnego:-D wybycze sie za wszystkie czasy, wczoraj posprzątałam prawie całą chate, a dzis błogie lenistwo:-p

dziewczyny ja na chwile wpadam
roxi ale super wakacje się wam zapowiadają :-D oj ile ja bym dała żeby tą skisłą pogodę angielską zostawić daleko za sobą

agnieszka niech te meble pójdą za dobrą kwotę :-D i życzę pięknego narożnika :-D

pam ból brzucha bólowi brzucha nie równy :-D może się tam cosik zagnieżdża :-D i oby!

Ja przedokresowo... termin na 27-28. Smutno mi trochę że znów się nie udało ale cały czas mam nadzieję że w końcu trafię na taki cykl że się uda. W tej chwili nawet się nie łudzę bo mam typowe objawy okresowe i żadnych ciążwych. W piątek mamy przeprowadzkę, pracy przy tym co niemiara :szok: na samą myśl mi słabo. Znów się zacznie przystosowywanie mieszkania pod siebie i pewnie zajmie to sporo czasu. Mam nadzieje że przed swietami zdazymy sie zaaklimatyzowac. Z innej beczki. Moja siostra która bez problemu zaszla w ciaze z coreczka byla teraz u ginekologa i zrobila badania. kazalo sie ze ma tak rozregulowane hormony ze chocby na rzesach wstawala to nie zajdzie w ciaze :szok: Powaznie zaczynam myslec nad wizytą do Polski do gina. Moze i ja mam jakieś problemy o których nie wiem? Teraz bede zamawiała siemie lniane. Narazie nie mam pieniedzy na lot do Polski...... Eh. Dobra lece sprzatac bo o 16 ludzie z agencji przychodza mieszkanie ogladac :crazy: jak ja to kocham....
PS. Z bankiem nadal dupa. Musielismy od znajomych pieniadze pozyczac na nowe mieszkanie :crazy:

Aniolkowa chociaz ty jedna stawiasz na dziewczynke:) mam nadzieje ze chociaz cos z tych staranek jednak wyjdzie.:). Abed to i tak dlugo wytrzymalas do polowy lutego. Ja nie wiem czy tak dlugo dam rade, caly czas sie zastrzegam ze wytrzymam do konca 8 mc ale juz taka nie jestem tego pewna. Najgorsze sa ponad godzinne dojazdy i codziennie jestem 11 godz poza domem. Dzis mi glowa peka i brzuch mam strasznie wzdety. Z tym macierzynskim to musze usiasc i popatrzec kiedy mam termin podania im daty. Wiem ze jakbym chciala zmienic date to musze im dac 28 dni notice:/

Czesc dziewczyny,
Ja wciaz w Polsce. Tyle zescie napisaly, ze nie mialam czasu jeszcze nadrobic.
Moze krotko, gratuluje zafasolkowanym.
Noelko swietna wiadomosc ze kruszynka zdrowa :) Mozesz sie juz zrelaksowac, na pewno wszystko bedzie dobrze do samego konca ciazy.
Agnieszko trzymam kciuki za pomyslna sprzedaz naroznika, niech licytuja ile wlezie :)
Kari bezproblemowej przerowadzki zycze!
Roxii, fajnie ze do nas wrocilas, brzmisz pozytywnie, tak trzymaj! Super decyzja z urlopem, znajomi zachwalali to miejsce, naladujecie oboje akumulatory :)
Pam trzymam kciuki, oby te twoje objawy byly ciazowymi &&&&&
Wszystkie WAS dziewczyny pozdrawiam!

A u mnie leniwie. Wyniki badan w normie, nawet tarczyca o ktora sie martwilam jest zdrowa, ogolnie lekarz potwierdzil ze jak narazie nie widac niczego co by moglo przeszkodzic zajsciu w ciaze. Zrobilam tez pelna morfologie krwii i tez super, badania moczu rowniez. Gin sugerowal zeby malz sie przebadal w ciagu 6 m-cy. Takze walczymy dalej. A u mnie dzis 33dc, najdluzszy w historii, jutro kupuje test bo w srode do dentysty i nie wiem czy bede mogla brac znieczulenie jesli cos bedzie do zrobienia. Lepiej sie upewnic. Jakos bezobjawowo, ale od 19dc mialam pokluwanie w podbrzuszu i pulsowanie jajnikow od czasu do czasu, prawie niezauwazalne. Cycki troszke tylko pobolewaja jakby chcialy a nie mogly, i mam takie babelki w brzuchu ale to juz jakies 10dni trwa :baffled: jem wiecej, to pewnie przez dobra kuchnie mamy :-) kurcze nie chce sie nakrecac bo moze to przez zmiane klimatu tak sie cykl wydluzyl i @ przyjdzie, chociaz nigdy wakacje mi tak nie wydluzaly cykli. Zwariowac idzie :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry