Czesc dziewczyny,
Ja wciaz w Polsce. Tyle zescie napisaly, ze nie mialam czasu jeszcze nadrobic.
Moze krotko, gratuluje zafasolkowanym.
Noelko swietna wiadomosc ze kruszynka zdrowa

Mozesz sie juz zrelaksowac, na pewno wszystko bedzie dobrze do samego konca ciazy.
Agnieszko trzymam kciuki za pomyslna sprzedaz naroznika, niech licytuja ile wlezie
Kari bezproblemowej przerowadzki zycze!
Roxii, fajnie ze do nas wrocilas, brzmisz pozytywnie, tak trzymaj! Super decyzja z urlopem, znajomi zachwalali to miejsce, naladujecie oboje akumulatory
Pam trzymam kciuki, oby te twoje objawy byly ciazowymi &&&&&
Wszystkie WAS dziewczyny pozdrawiam!
A u mnie leniwie. Wyniki badan w normie, nawet tarczyca o ktora sie martwilam jest zdrowa, ogolnie lekarz potwierdzil ze jak narazie nie widac niczego co by moglo przeszkodzic zajsciu w ciaze. Zrobilam tez pelna morfologie krwii i tez super, badania moczu rowniez. Gin sugerowal zeby malz sie przebadal w ciagu 6 m-cy. Takze walczymy dalej. A u mnie dzis 33dc, najdluzszy w historii, jutro kupuje test bo w srode do dentysty i nie wiem czy bede mogla brac znieczulenie jesli cos bedzie do zrobienia. Lepiej sie upewnic. Jakos bezobjawowo, ale od 19dc mialam pokluwanie w podbrzuszu i pulsowanie jajnikow od czasu do czasu, prawie niezauwazalne. Cycki troszke tylko pobolewaja jakby chcialy a nie mogly, i mam takie babelki w brzuchu ale to juz jakies 10dni trwa

jem wiecej, to pewnie przez dobra kuchnie mamy :-) kurcze nie chce sie nakrecac bo moze to przez zmiane klimatu tak sie cykl wydluzyl i @ przyjdzie, chociaz nigdy wakacje mi tak nie wydluzaly cykli. Zwariowac idzie