reklama

Staraczki na Wyspach

pam trzymam kciuki :-D 2giego testujesz?
joasia u mnie 29dc, do 3 dni okres przyjdzie, a przyjdzie na 100% bo doskonale znam swoj organizm i daje mi wszystkie objawy przed @. Dzis jak mąż przyjdzie to zamówimy to siemie lniane. a nóż widelec się uda. Wiem że nie mogę się tak nakręcać i wydawało mi się że się własnie nie nakręcam... :confused2: widać wszystko w podświadomości siedzi jak cholera.

reklama
joasia ale super wiadomosc gratulacje!!!!! Powtorz bete za 2 lub 3 dni jak zobaczysz ze urosla to na stowe jestes w ciazy. Mi tak aniolkowa poradzila i wiedzialam juz ze na pewno jestem w ciazy. Bardzo sie ciesze :)

joasiu WIELKIE GARTULACJE!!!!!!!!!!!:-):-):-) Strasznie się cieszę że na naszym wąteczku jest kolejna ciężaróweczka:tak: Kochana dbaj o siebie i życze spokojnych, cudownych 9 miesięcy!!!!:-)
Pam ja kciuki ciągle trzymam i nie puszczam;-)
Kari wiem jakie to flustrujące, doskonale Cię rozumiem, pamietam jak bardzo bolała porażka każdego miesiąca i ciągle miało się nadzieję że może w nastepnym... Cięzkie to starsznie, ale wierzę że w końcu Ci się uda. Życzę duuużo cierpliwosci;-)
Aga i jak tam aukcja??? meble poszły????

Joasia suuuuuper!!! Tak jak Noelka pisze betę musisz zrobić dwa razy i zobaczyć czy przyrasta, bo to wtedy świadczy, że ciąża sie rozwija. No i życzę ci ciąży nudnej jak flaki z olejem:-)

Ja od kilku dni biore to siemie ( mam nadzieje, ze nie trzeba brać tego od 1dc??), niestety ten cykl będzie bezowocny z powodów osobistych :-(

Ja S. tez chciałam powiedzieć w jakis specjalny sposób. Dostałam od koleżanki malutkie buciczki i Położyłam je na łóżku związane w czerwoną kokardkę i obok Położyłam test. Mina męża bezcenna. Napewno wymyślisz coś fajnego.
szkoda że juz wracasz do uk, bo mogłabyś miec usg szybciej i zobaczyć serduszko. Masz w uk możliwość pójść prywatnie?

pam teraz twoja kolej:tak:

Aga jaki narożnik wybrałaś??

Kari tak testuje 2giego :)
Roxii, Agnieszka, Aniolkowa mama Noelka dziekuje za kciuki :)

dzis mnie caly dzien tak mulilo co bym nie zjadla to mulilo strasznie.... bolow na @ nie mam tylko takie lekkie ciagniecie z prawej strony.... no coz zobaczymy.... :-)

dziewczyny oby wasze zyczenia sie spelnily i ciaza przejdzie gladko :-) Mam nadzieje, ze was tu wszystkie pozarazam :-DDzwonilam do labolatorium i babeczka potwierdzila ciaze :) nie mogla powiedziec dokladnie ile tego hormonu bo im nie wolno przez telefon, wydala tylko potwierdzajacy dzwiek :) Jutro odbiore, to bede wiedziec dokladnie. Nie wiem noelko i aniolkowa czy bede miala czas zrobic bete drugi raz jeszcze przed wyjazdem, takze bede musiala czekac do skierowania gp. A z informowaniem meza nie wytrzymalam i pokazalam mu test przez kamerke skypa, ale byl zaskoczony, powiedzial ze czul ze cos wisi w powietrzu :) Rozsmieszyl mnie mowiac do kota: bedziesz miala rodzenstwo! Cieszy sie ale wciaz lekko zszokowany, pewnie dopiero teraz do niego dotarlo :)

Aniolkowa siemie lniane nie musi byc zazywane od 1dc wiec spokojnie mozesz zaczac, oby tobie tez szczescie przynioslo:tak:
Kari glowa do gory, wkrotce sie uda zobaczysz &&&&
Pam ja jakies 10 dni przed oczekiwana miesiaczka miala klucie podbrzusza i migotanie jajnikow, wiec moze to dobry dla ciebie znak, a bole jak na @ dopiero dzis sie pojawily ale sa naprawde lagodne a to 34dc. Takze nic nie wiadomo, mnie nawet piersi nie nabrzmialy, moze tylko sutki bardziej wrazliwe, takze objawy sa rozne u kazdej i potrafia sie pomylic z @. Mnie odrzucilo od jajek gotowanych w 25dc, siostra sie smiala ze wymyslam znowu. Trzymam kciuki bardzo mocno

Ostatnia edycja:
tak Pam, to pierwsza ciaza i pierwsze dziecko. Dlatego troszke sie denerwuje bo to wszystko takie nowe i dziwne, ale dziwne na dobry sposob :-)

dobrze ze sama nie bede bo to tez bedzie moja pierwsza ciaza ( o ktora sie staram i wyczekuje) i moje pierwsze dziecko :-) wiec jesli jestem w ciazy bedziemy mogly sie razem wspierac :) na kiedy masz termin? na czerwiec? jak tak to jest juz grupa czerwcowek :-D

reklama
Pam jak obliczalam w internecie, i nawet pokrylo mi sie z dniem przytulanek i owulka, termin wyszedl na 31maj, ale trzeba brac poprawke, a moze sie wykluje na dzien dziecka:-) Z calego serca tobie zycze fasolki, w grupie razniej!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry