Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje, ze u Ciebie tym razem nie będą to złudzenia tylko malutka fasoleczka w brzuszku;-) na kiedy masz termin @???
moja podswiadomość dała mi znaki żebym zrobiła test
. Akurat to był jedyny taki cykl kiedy byłam pewna że się nie udało, bo tylko 2 razy było na żywioł a reszta z prezerwatywami. Ależ ten los jest przewrotny. Mam nadzieje że wszystko bedzie ok...termin mam na 30stego... czyli za 4 dni... a nieboli wogole jak na @... mysle zeby zrobic test jutro albo w piatek rano.... tylko musialabym lecec na miasto bo nie mam testow w domuPam spkojnie kochana, wiem jak to jest, nie chcesz się nakrecasz a umysł robi swoje, tym bardziej jak pojawiają się jakies objawy, ehh ile razy ja to przerabiałamMam nadzieje, ze u Ciebie tym razem nie będą to złudzenia tylko malutka fasoleczka w brzuszku;-) na kiedy masz termin @???
a ja dalej czekam.... mam na prezerwatywy uczulenie straszne... ogolnie na latex ale tam na dole jak po gumkach to az krwawie bo mi skora zchodzi boli okropnie....
jedna za drugą sie wysypujecie;-) mam nadzieje że to zaraźliwe!!!
Gratuluje ogromnie i tez życzę spokojnej ciąży. Jak mąż zareagował, bo ty pewnie jesteś nadal w szoku co??
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a wiesz kiedy miałaś owulkę?? kontrolujesz to jakos??
Czasem sa takie przypadki że ludzie raz się spotkają, raz się ze soba prześpią i jest ciąża, a jak wiemy zajście w ciąże wcale nie jest takie proste i trafic na ten konkretny dzien jest ciężko, tak więc jeśli dzidzia ma być to bedzie:-)Pam poczekaj do piątku, myślę że w piatek rano powinno juz być cos widoczneTrzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a wiesz kiedy miałaś owulkę?? kontrolujesz to jakos??
Kari bo ja to jestem zdania, że jak ma być to bedzieCzasem sa takie przypadki że ludzie raz się spotkają, raz się ze soba prześpią i jest ciąża, a jak wiemy zajście w ciąże wcale nie jest takie proste i trafic na ten konkretny dzien jest ciężko, tak więc jeśli dzidzia ma być to bedzie:-)
on nie z tych wylewnych ale wiem że się cieszy. Ja jeszcze nie wyszłam z szoku. Pewnie jeszcze jakis czas nie bedzie to do mnie docieralo.