reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Cześć

Roxii niestety kanapy się nie sprzedały :( Zastanawiam się tylko po co Ci ludzi nam dupę zawracali tymi mailami skoro i tak bita nie dali ale spoko już zaakceptowałam tą wiadomość.Wystawiliśmy ponownie ale na kup teraz i obniżyliśmy cenę.Jak już teraz się nie sprzedadzą to oddamy te meble do sklepu z używanymi meblami i trudno tyle ile za nie dostaniemy to dostaniemy i tak jesteśmy stratni mocno więc parę funtów w tą czy w tą to żadna różnica.

aniołkowa jeszcze nie,nie chce szukać dopóki nie sprzedamy starych mebli :(

Czesc Dziewczyny

u mnie kolejny dzien zamulania... wstalam o tak :eek: i w nocy dwa razy sobie zyglam....
mam aparat do mierzenia cisnienia , poziomu tlenu i tetna( taki jak w szpitalach taki o http://us.123rf.com/400wm/400/400/d...-with-blood-pressure-cuff-and-thermometer.jpg po tatcie mi zostal) i miezylam sobie cisnienie zanim wstalam

cisnienie mam 120/60 poziom telnu 90 a tetno...120 :szok: na palec robilam tez i wyszlo mi 125.... powtarzalam kilka razy juz dzis i nigdy nie bylo mniej niz 120.... czy ktoras miala podwyszszone tetno w ciazy ? moj V mi mowi ze serce mi wali szybciej (jak sie przytula) nie wiem co o tym myslec...

Dziewczyny nie uwierzycie!!!! Od 2 dni bolą mnie sutki, dziś lub jutro powinnam dostac @ ale kupilam test. Nomalne objawy jak na @, wiec nie robie sobie nadziei. Zrobilam test a tu DWIE GRUBE KRECHY!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
W chwili gdy bylam pewna ze ten cykl jest stracony!!!!!!!!!

Załączniki

• P1080197.jpg
    P1080197.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 52
O jekus jejkus kochana KARI..... GRATULACJE!!!! taki wysyp tutaj ze i moze mi sie uda :sorry: zapraszam na watek czerwcowek ;)

ja mam taka ochote zastestowac w sobote ale to bedzie dopiero 2 tyg od owulki wiec moze jeszcze nie byc hormonow.... ja sie chyba pokroje tymi wymyslami...

Ostatnia edycja:
dzieki pam :-D ja owulke mialam w okolicy 13 wiec tez 2 tyg a kreski sa niedopomylenia sie. Z Adamem test pokazal plusik 4 dni przed okresem tylko kreska byla slabsza. Ale sie ciesze :-D tylko wam moge sie pochwalic :-D no i mezowi rzecz jasna:-D

Kari my mamy prawie tak samo ten cykl wiec ja mysle ze zrobie w piatek rano albo w sobote rano test bo inaczej to chyba umre.... naweet nie z niepewnosci tylko tak mnie muli ze umieram i boli brzuch i w glowie sie kreci....:confused2:chce miec pewnosc ze to ciaza bo jesli nie to bede szla do lekarza bo to nie jest normlane u mnie

reklama
Kari GRATULECJE!!!!!!!!! Jejku nie pamietam tu takiej sytuacji żeby dwie dziewuszki naraz zaciążyły na naszym wąteczku:-) Ale superrrrr!!!! Bardzo sie cieszę i jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
Pam nooo teraz kolej na Ciebie, mam nadzieje ze pójdziesz za ciosem i za pare dni też będziemy się cieszyć z Twojego szczęscia:tak: Trzymam kciuki mooooocno!!!!!!!
Aga no kurcze szkoda że się nie udało.. :/ tak to jest z ludzmi dupe zawracają, a i tak potem nic z tego. My w Pl wynajmujemy swoje mieszkanie i też jak szukalismy lokatorów to maili, telefonów było mnóstwo, a jak przyszło co do czego to rezygnowali... Mam nadzieję ze tym razem uda się sprzedac, cierpliwości;-)

Ale humor mi się poprawił no:-) Teraz mamy 3 ciężaróweczki na wątku, niepamiętam tu tak dobrych czasów:-D Ale to dobrze w końcu coś się ruszyło:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry