Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Mowie jej ze bylam u niego w czwartek...zawolala inna i ....tak pracuje, bedzie dopiero w list bo on jest tylko 3x w m-cu. No to mam do innego lekarza na 23 pazdz. I znowu to samo, i znowu bede tlumaczyla wszsytko od poczatku...jestem wsciekla, zla, a" jechalam" po niej wczoraj ze az mi sie lzej na duszy zrobilo....
zapomnialam.....jak cos to chyba pojade.
nie wiem co im szkodzi dać skierowanie na podstawowe badania, wiele osób właśnie na tym etapie znajduje problemy a nie jest to jakis wielki koszt. Co do HSG to warto zrobić, bo po tym tez czesto sie udaje zajść. Sprawdziłam u mnie w klinice i koszt jest podobny. Ty mieszkasz w Londynie? Bo nie tylko polskie kliniki robią drożność. Możesz iść to najbliższej w swojej miejscowości i robią prywatnie. U mnie w klinice wszystko mozna zrobić prywatnie, każde badania i każdy treatment.
ja też tego nie rozumiem co im szkodzi porobić badania, zresztą ten GP chyba nie ma o niczym pojęcia, badania hormonalne nie robi się tylko po to żeby sprawdzić czy była owulacja, bo owulka może być a jak jakiś hormon jest za niski lub za wysoki może powodować że do ciaży nie dojdzie. Na przykład jak się ma za wysokie tsh lub za wysoką prolaktynę, naprawdę może być sporo powodów dla których nie można zajść w ciaze i wykryć się to da robiąc właśnie badania hormonalne, to jest podstawa!!! A po drugie skąd on wie że u Ciebie dochodzi do owulacji??? prorok czy jak??? Następna rzecz która mnie zaszokowała to to ze dał skierowanie na badanie krwi żeby ustalić czy pęcherzyk pęka i mówi że możesz zrobić to badanie kiedy chcesz
Przeraża mnie bezmyślnośc i brak podstawowej wiedzy u kogoś kto jest lekarzem. Skoro chcą sprawdzić czy pęcherzk pęka to badanie trzeba robić po owulce, to chyba logiczne....
napisz coś o sobie;-)