reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Dzień dobry :)

Megan, mocno kciuki zaciśnięte. Tempka nadal wysoko??
Zuzia, niestety nie ma go w bootsie :(

A tak poza tym, to już chyba po cyklu, bo jak miałam 2 dni ten piekny śluzik, później ze 2-3 wode to teraz już biały ;/ Więc chyba po dniach płodnych.. a wczoraj jeszcze sobie długo z moim posiedziałam, trochę się wypiło i dziś jestem mega struta.. aż wierzyć się nie chce :(
Aa no i skok temp. na 37,1. Zobacze jaka będzie jutro, bo może od alkoholu zakłócona, nietypowo :)

Miłego dnia :) ja zaraz do wyra lece ;p

witam kobitki..

MEGAN nam za wiele procent tez nie daja...a jaki Wy macie problem???

wiecie co kobitki...sprobuje tego lubrykantu.ja gdziekolwiek wyczytam,ze
cos daje szanse na zajscie to odrazu widze szanse dla siebie,nie zaszkodzi sprawdzic...
ale to od przyszlego cyklu bo dzis mam dostac okres ;-(

Witajcie
Wysylam oczywiscie fluidki wiec lapcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

romka-Trzymam kciuki aby @ sie nie pojawila:tak:

Strasznie dlugi ten post, ale pozniej spokojnie wyczytam co naskrobalyscie i sie odezwe :-)

Jak na razie czuje sie dobrze,chociaz zmeczenie mnie lapie popoludniami a synek niestety nie ma ochoty spac ze mna w dzien.Moze to dobrze bo inaczej szalal by mi do 12 w nocy:-p Poza tym strasznie szybko sie mecze i nawet male zakupy sa dla mnie tragedia:-( Mam tylko nadzieje ze szybko to minie :sorry2:

Dzięki za kciuki LILITH:) A i ja osobiście nie mierze tempki po alkololu, bo mam przynajmniej 0,3 wiecej i głupoty na wykresie :p
A moja tempka stała 36.7, jestem obolała, spuchnięta, i piersi bolą strasznie. Dziś robiłam test- oczywiście 1 krecha, wiec mój entuzjazm spadł od zera. Właściwie to był test 25u/ml robiony 2 dni przed @ ale i tak sprowadził mnie na ziemie.

Romka, My chyba nie mamy jakiś konkretnych problemów, poza moja leczoną hiperprolaktynemią. A mamy tylko 40% bo taka jest natura, podobno zdrowa, młoda kobieta w każdym owulacyjnym cyklu ma tylko ok 40% szans na zajście w ciążę.
A no i ja też trzymam kciuki za nieprzyjście @.

reklama
Właśnie zmierzyłam tempke, poleciała na dół. Wiem, że tempki się nie mierzy wieczorem, ale u mnie to jest miarodajne, po paru godzinkach wypoczynku na kanapie :p No wiec ja już tylko czekam @- i znów sie potwierdza niezawodność testów ciążowych.
Ale od czego mogą mnie tak boleć piersi???
Miłej nocy:)

Do góry