Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja chce stamtąd odejść ale mam umowę o prace i nie mogę zrezygnować przed ciążą. A że to trwa tyle miesięcy to o. Planuje po macierzyńskim szukać czegoś nowego. Tylko trwam teraz w takim zawieszeniu i czekam na ciążę też dlatego. Rozwala mnie to trochę psychicznie. Ostatnio mi ciężko. A nie mogę nawet wziac urlopu, bo nikt mi go nie da, żeby choć chwile odetchnąć, od tej atmosfery, wrednych ludzi ale będzie lepiej... musi byc czekam na zmiany
Dzien dobry Madziu jeśli chodzi o ten urlop to zgodę wyraża mój dyro. A zabrali osobę która w prawdzie tylko mi pomagała ale jak ja szlam na urlop to wiedziała co nie co, odebrała telefon itp. A teraz jestem sama do konca lipca i nie dostanę urlopu, bo przecież jakby pan dyrektor mial ważne pytanie to co by bylo :/ miłego dnia Babeczki :-*