reklama

Staraczki Styczen 2015

hej dziewczyny! !! :) wszystkim zycze 2 || na testowaniu! Maj jest nasz mówie Wam;) wredotka wszystko sie ułoży , praca... wrr... najgorsze jak atmosfera w pracy jest bezbadziejna... w bb brzydko pada nie ma co robic , teraz wstane i ide mojemu M zrobic kawe i sniadanie do pracy bo jeszcze drzemie ;D;)

reklama
Hej kochane ! ;))

jaaa mam dziś WOOOOOOOOOOLNE !! jak dobrze , okropnie się cieszę bo już psychicznie i fizycznie wysiadam ;)) na razie wstawiłam sobie wodę na kawkę myślę co bym zjadła sobie na śniadanko i chyba makrelka :D w plaanach mam troszkę poćwiczyć i posprzątać domek .. a na obiadek robię zapiekankę ;)
mam dni płodne , testy owu już zaczynają wychodzić , wczoraj miałam już ładne dwie kreseczki ..ale to nic bo i tak działamy co drugi dzień :)) i faktycznie mam nadzieję że maj będzie dla nas łaskawy a czerwiec raadosny bo nowina będzie dobra .. jestem silna , nie poddaję się ! walczymy dalej ! przecież jesteśmy pewnie bliżej niż dalej !

wreedotka bardzo mi przykro kochana że się tak męczysz ! taka praca to koszmar gdzie siedzisz tam z przymusu ! faktycznie najlepiej by było dla Ciebie jakbyś zaciążyła ! no oby coś chociaż szło po Twojej myśli i w dobrym kierunku ! mam nadzieję że mimo beznadziejnej atmosfery w pracy nie zapominacie się kochać ..czasem to odpręża

trzymam za was kciuki kochane za te bliższe testowanka i dalsze ! mooocno zaciśnięte ! &&&&&&&&&&&:tak::-D

Maaaaaaaaaaaaadzia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATUUUULACJĘ !!! ty niecierpliwa babooo udało się !!!!! jest krecha ! jest bladzioch !!! jeeeesteś w ciąąążyyy !!! :********************* dobra passa się zaczęła i ty ją zaczęłaś !!!!!!!! :D

to uwierz ! bo jesteś w ciąży :)) bladzioch tylko wtedy wychodzi :)) kiedy coś jest na rzeczy :))) może ci to powiedzieć każda brzuchatka i przyszła mama :)) więc nie świruuj i uwierz w to ! :)))

reklama
Nie posluchalam Was hehe ale cos mi przeczucie podpowiadalo, zeby zrobic!
Jutro zrobie z pierwszego moczu innym testem i jak bedzie pozytyw to bete zrobie jutro albo dzisiaj?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry