• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Styczen 2015

mialam dzis niespodziewane usg, sorki za fotki, ze niewyrazne, ale taki ma aparat Tomka tel, na jednym dzidzia, ma niecale 4 cm i na drugim nozka :) na usg bylo widac, jak sie trzyma za glowke, tyle ma problemow :D

Załączniki

• Zdjęcie0333.jpg
    Zdjęcie0333.jpg
    389,6 KB · Wyświetleń: 98
  • Zdjęcie0335.jpg
    Zdjęcie0335.jpg
    389,2 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Luxi ale slodziak! :) To wspaniale ze wszystko ok :) To musi byc niesamowite uczucie patrzec na takiego maluszka w swoim brzuszku [emoji173] Ja to swoje usg chowam gleboko do szuflady i nie patrze na nie bo nie moge patrzec na pusta macice, serce mi sie kraje... Wyciagam je tylko jak ide do lekarza ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Luxi ale slodziak! :) To wspaniale ze wszystko ok :) To musi byc niesamowite uczucie patrzec na takiego maluszka w swoim brzuszku [emoji173] Ja to swoje usg chowam gleboko do szuflady i nie patrze na nie bo nie moge patrzec na pusta macice, serce mi sie kraje... Wyciagam je tylko jak ide do lekarza ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
i Ty sie doczekasz, i zobaczysz jakie to cudowne uczucie, pamietaj, ze zrobilas juz krok do przodu :)

reklama
Dziekuje kochana za slowa otuchy :) :* No ja tak mam wlasnie, wzloty i upadki, raz lekkie podlamanie a raz pelnia nadziei... Ale co bede wyjasniac, kazda z Was tak miala ;) Oby juz wkrotce Bog sie nade mna zlitowal...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry