• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen głęboko [emoji12] mniej więcej tyle [emoji16]
1479367323-ttk0fi.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Artemida, moze ten spadek to owulacja???????? U mnie w tym cyklu tez byl taki widoczny spadek a potem caly czas u gory.
Fakt ja mam pco ale nigdy nie mialam wysokich temperatur. W tym cylku mam b.wysokie

Artemida wczoraj wpadło mi w ręce ....

20161117_115202.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• 20161117_115202.jpg
    20161117_115202.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 263
Mamy,mamy [emoji14][emoji14][emoji14]
Ja 4 cykle prowadzilam obserwacje i jedynie tylko w tym zauwazylam kiedy byl spadek a kiedy ewidentny wzrost. Resumujac wszystko stwierdzam,ze ten cykl jest owulacyjny. [emoji51][emoji51][emoji51] wiem ze pco plata figle ale w poprzednich nie bylo szalu za to teraz golym okiem widac ze byla owulka. I tak sobie tez mysle czy oby ten moj test ciazowy (ktory byl + ) wlasnie wtedy nie wykryl mi owulki....

Artemida wczoraj wpadło mi w ręce ....

Zobacz załącznik 783420

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Tak Anula ja to wszystko wiem [emoji6] jeśli chodzi o pco to ja chyba znam już wszystkie tajniki. Nie zlicze ile już artykułów czytałam i ile książek o niepłodności odnośnie pco. Jest to tak okropny zespół że w sumie musiałbym leczyć się na różne dolegliwości, cukrzycy raczej nie mam. U mnie to raczej zawartość męskich hormonów wszystko komplikuje (hiperandrogenizm) pęcherzyki rosną ale nie pękają. Biorę ten ovarin dla kobiet z tym zespołem. Ale to tylko suplement.
Jutro monitoring...może dostanę coś na pęknięcie pęcherzyka

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Carmen a ty dostalas juz ta @?

Artemida kciuki z monit jutrzejszy [emoji5]

Ja se palucha oparzylam wrzątkiem i boli... Jeszcze się dziś nie wyspalam bo maluch do nas przyszła [emoji48][emoji48]

wff2krhmvaem9yip.png

A metforminy nigdy mi lekarz nie zapisywal, chyba dlatego że nie mam cukrzycy. A tabletki antykoncepcyjne przy staraniach jakoś do siebie nie pasują...A jedynie maskują objawy pco i nie są lekiem samym w sobie

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry