• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Karola ??:)

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
No muszę Was zmartwić, ale nie urodziłam jeszcze... Ze skurczami słabo. Pojedyncze się piszą.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Ja ide od stycznia , rowerek sobie kupie albo orbitka hehe [emoji4]
Jakos nie wierze , chyba q to , ze szybko uda mi sie zajsc w ciaze wiec cos porobie [emoji2] a w grudniu sie jeszcze poopierdzielam !
Lekarz w poniedziałek?

wff2krhmvaem9yip.png

U mnie jak mnie przyjęli próbowali wywołać a jak nie poszło trzymali tydzień i nic nie robili, bez sensu. Chciałam nawet wyjść na własne zadanie chociaż na weekend to mnie postraszyli że jak się coś stanie to będzie moja wina :/
Karola mam nadzieję że jutro coś wymyślą, trzymaj się.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny boję się że jutro mnie lekarz nie przyjmie i nie wiem czy powinnam sama zacząć brać clo...niby powinnam od jutra bo to będzie 3dc teoretycznie. Martwię się że to będzie cykl na straty

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Dziewczyny boję się że jutro mnie lekarz nie przyjmie i nie wiem czy powinnam sama zacząć brać clo...niby powinnam od jutra bo to będzie 3dc teoretycznie. Martwię się że to będzie cykl na straty

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
ja bym nie brała zanim nie zrobią usg i nie zobaczą czy czysto w środku żebyś sobie kichy nie zrobiła ....

No muszę Was zmartwić, ale nie urodziłam jeszcze... Ze skurczami słabo. Pojedyncze się piszą.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Jutro pewnie coś poradzą [emoji41]

reklama
A my bylismy z małą psinka na pogotowiu weterynaryjnym , 20km w jedną stronę...
Zaczela wymiotywac krwią , przerazilam sie bo Lena ja dotykała , mam tez inne zwierzaki , zeby sie nie zarazily...
Musimy dziennie po zastrzyki chodzić przez tydzień , podejrzenie jest poważnej choroby co spotyka szczeniaki , a mloda nie wiadomo czy miała jakies szczepienia czy co...
Tak jak byla nadpobudliwa , teraz lezy plackiem...
Kupilismy jej legowisko , jedzonko do szczylkow malych no i do wyleczenia zostaje u nas... A prawdopodobnie ma 2/3 miesiące...

A kasyy poszło a poszło...

wff2krhmvaem9yip.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry