• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A my bylismy z małą psinka na pogotowiu weterynaryjnym , 20km w jedną stronę...
Zaczela wymiotywac krwią , przerazilam sie bo Lena ja dotykała , mam tez inne zwierzaki , zeby sie nie zarazily...
Musimy dziennie po zastrzyki chodzić przez tydzień , podejrzenie jest poważnej choroby co spotyka szczeniaki , a mloda nie wiadomo czy miała jakies szczepienia czy co...
Tak jak byla nadpobudliwa , teraz lezy plackiem...
Kupilismy jej legowisko , jedzonko do szczylkow malych no i do wyleczenia zostaje u nas... A prawdopodobnie ma 2/3 miesiące...

A kasyy poszło a poszło...

wff2krhmvaem9yip.png
Zrobiliscie dobry uczynek.
Bog Cie wynagrodzi
Wiesh juz jak [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Artemida [emoji20] co to sie dzieje [emoji46] żeby cie lekarz przyjął, bo to niewiadomo co sie dzieje.

Odechciewa się wszystkiego.
Ja 0-1mój organizm

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Wszystkie śpią a ja mam warte hehe [emoji48][emoji48]
Patrzcie jakie kochane to , dostała mój stary komin bo , żadnego małego kocyka nie mam i spi [emoji240]
1480289643009.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480289643009.jpg
    1480289643009.jpg
    106,8 KB · Wyświetleń: 244
Bum ło jeżu jaki ten piesio jest słodki i grzeczny do tego! [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzis mam prawdziwy skok temp, a spadek na pewno był wczoraj, bo jak leżałam wieczorem i zmierzyłam to miałam ledwo 36,31.

Hejka! Witam z kawusią, ochydną. Chyba będę gotować wodę w garnku bo Kazmisz uważa że zły posmak wody to mój wymysł. Mamy trzyletni plastikowy czajnik. Wygotowałam go w occie i nic nie dało. Jest czysty ale mi się wydaje że jak na plastik 3lata to długo. A mój uważa że takie sprzęty kupuje się na całe życie 8-}

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha majka ty sie nie wdawaj w gadki z dziadami[emoji14][emoji14]
Bum piesek fajny, jak widac po zdjeciach potrzebowal tylko troszke ciepla i milosci!!! Bidulek [emoji22][emoji22]
Kurde 14 grudnia mam otwarte drzwi i bede szla ogladac szkole dla malej [emoji26][emoji26][emoji26] a w styczniu juz mi dadza liste potrzebnych rzeczy. Kurde ledwo co o tym mysle a juz mi sie plakac chce [emoji24][emoji24] dlaczego te dzieci tak szybko rosna....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry dzień ....

Bum jak nocka ? słodkie maleństwo ....

Agnes no to dobrze ze skok jest [emoji41] tak miało być właśnie ....

Majka ozesz ... mnie w ciąży kawa smierdziala a kocham ją nad życie ... może trzeba się na jakąś dobrą herbe przezucic [emoji38]

A u mnie wczoraj wieczorem popadalo [emoji300][emoji300][emoji300][emoji300]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry