• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka no ale już zaraz będziesz miała labe i l4 pójdzie w ruch [emoji38]

Agnes coś ty u mnie leży jeszcze gdzie niegdzie ...byłam kundlem to aż mi twarz zamarzla no i ślisko ....

Majka dawaj wodę w rondel a nóż będzie lepiej ...

Bum skoczny wykres nie ma co .... misje masz teraz ze zwierzyńcem ....

Artemida no oby Cię przyjęli,a jak dziś sytuacja się ma ?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
No temp mi sie bardzooo nie podoba , wiec mam nadzieje na następny cykl [emoji38]
A ten niech sie juz konczy .

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida trzymam kciuki!
Agnesis w 12dc pewnie była owulka.
Bum te temperatury przy Twoim ostatnim trybie życia nie bardzo powinny być brane pod uwagę, są gorzej zaburzone niż moje po spacerze z termometrem do wc więc cykl nie jest stracony moim zdaniem :D

Carmen no to jest cykl z ziolkami , bylam nastawiona na lepszy hmm... Ta przed burzem hehe [emoji23][emoji23]

Majka [emoji14] ja bym wlozyla term 10min pozniej i juz inna by byla temp [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen no to jest cykl z ziolkami , bylam nastawiona na lepszy hmm... Ta przed burzem hehe [emoji23][emoji23]

Majka [emoji14] ja bym wlozyla term 10min pozniej i juz inna by byla temp [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
No właśnie a to się liczy też tryb życia, o której chodzisz spać, czy wszystko przebiegło w miarę jak zwykle tak więc głowa do góry ;)

Bum wczoraj zmierzyłam po przebudzeniu o 10 było 36,94. A wieczorem po godzinnym leżeniu 36,31 [emoji848] i weź tu bądź mądry. Stawiam ze owu buła wczoraj albo w ogóle [emoji23]

Tez witam się z kawą :-) Maks w przedszkolu a Nadia zaraz do szkoły , może pójdę na jakieś ciucholandy .

Bum- dobra dusza z Ciebie , niech się znajdzie jakiś dobry domek dla psa

agnesis- no jak tempka w górę idzie to oby już nie spadła, trzymajmy się tego ze owu była &&&

Majka- moja tez ma 7 lat i już w drugiej klasie

Tynka- u mnie tez śnieg leży nie długo ale znowu zaczęło sypać

Artemida - powodzenia walcz tam :)

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja siedzę i sie wkurzam. Bo nagle pies jest problemem. Zawsze znajdzie sie ktoś komu zwierz przeszkadza, bo podobno w bloku nie trzyma sie zwierząt [emoji35]

reklama
Melduje się.

Wizyta dziś o 14!!!!

Trochę mi nerw przeszedł zobaczymy jak później będzie. Dzisiaj leci już mniej. 3dc więc tak normalnie jutro będę już plamic pewnie i zapomnę że był okres i zacznę nowe starania pytanie jakie leczenie przepisze.

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry