• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie zima całą parą w dodatku piździ! Chciałam na zakupy jechać ale chyba na letnich oponach sobie daruje.
Carmen24l masz rację, pewnego dnia wrócę z nowym czajnikiem i tyle.
Anula pierwszy miesiąc nie piłam w ogóle i nie funkcjonuje bez niej. Jedna słabsza dziennie nie zaszkodzi tylko muszę kupić nowy czajnik [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha majka ty sie nie wdawaj w gadki z dziadami[emoji14][emoji14]
Bum piesek fajny, jak widac po zdjeciach potrzebowal tylko troszke ciepla i milosci!!! Bidulek [emoji22][emoji22]
Kurde 14 grudnia mam otwarte drzwi i bede szla ogladac szkole dla malej [emoji26][emoji26][emoji26] a w styczniu juz mi dadza liste potrzebnych rzeczy. Kurde ledwo co o tym mysle a juz mi sie plakac chce [emoji24][emoji24] dlaczego te dzieci tak szybko rosna....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
zdecydowanie za szybko ! Człowiek nie zdąży się nacieszyć a tu już koniec ...Jak sobie pomyślę ze mój w kwietniu skończy 10 lat to aż mnie trzęsie ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Jak ja moją oddawałam do zerówki płakałam przy wyjściu a ona tak lubi szkołę [emoji4] Teraz ma 7 lat, chodzi do drugiej klasy i dziś jest w szkole od 7.30 do 16.10 horror dobrze że jest zadowolona bo tak wojowałabym że szkołą :@

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane

Bum ale wy macie dobre serduszko. Biedna psinka:-( nie rozumiem ludzi, którzy w taki bestialski sposób traktują zwierzęta. Jak mieszkałam z rodzicami na wsi, to bardzo często ludzie podrzucali nam zwierzęta. Takie znajdki okazywały nam mnóstwo miłości i wdzięczności. Najcudowniejsze psiaki pod słońcem. Na pewno znajdziesz małej dobry domek. Jest słodziutka.

Agnesis no i super:-) skok jest, niech się teraz tempka pnie do góry i nie spada :-)

Majka ja mam nowy czajnik, niby porządny (za 69 zł) już prawie rok i ciągle śmierdzi kawa czy herbata. Wcześniej miałam jakiś zwykły za 20 zł i moment się wygotował. Nie wiem od czego to zależy...

Artemida współczuję okresu:-( mam nadzieję, że Ci lekarz coś konkretnego doradzi.

U mnie też zima na całego. Wszędzie biało...a jak zimno...masakra

A u nas zimno, ale śniegu ani płatka [emoji6]
Artemida informuj nas czy Cie przyjęli i co tam mówią ciekawego. Oby chociaż usg zrobili.

Hejka ...

Poszlam spac o 3 , młoda spala do 6 siku , kupa w domu i spi dalej ... Zaraz musze zwbrac dupke i z moja na dwor isc...

U mnie albo owu nie było jeszcze , albo cykl bez owulki bo takiego niskiego to ja nigdy nie mialam...
1480318347777.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480318347777.png
    1480318347777.png
    50,2 KB · Wyświetleń: 264
reklama
Bum no dziwna temperatura. Ciekaw o co chodzi [emoji55]
U mnie to w sumie tez nawet żaden test pozywtny nie wyszedł. Moze gdybym 12dc wieczorem zrobiła to by wyszedł ciemniejszy, ale tak to żaden nie jest taki jak być powinien [emoji12]
ce8d5b4c3179e96fe33e13973b1aa227.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry