• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum bum i 10cs [emoji1] choć nie wiem czy jest sens to liczyć, bo sie człowiek dobija tylko. Jak jeszcze dodam sobie w głowie cykle sprzed poronienia to śmiać mi sie chce, ze baliśmy sie 5 lat temu o drugie dziecko starać [emoji23][emoji23] co za głupota, a teraz dwa lata i doopa wielka [emoji38][emoji38]

reklama
nuria , ale smaki robisz :D

STARACZKI.jpg

Załączniki

• STARACZKI.jpg
    STARACZKI.jpg
    81,5 KB · Wyświetleń: 281
No to chyba zostałam sama z taką liczba cykli starań

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Arte nie smutaj
Ja Cię dzielnie gonie [emoji12]
A tak serio to my się nie zabezpieczaliśmy nigdy więc wiesz
Jakbym dobrze wszystkie zliczyła to by było pewnie więcej [emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Majka i plamienia juz sie nie powtorzyly? Wiesz co bylo przyczyna?
Ja termin @ mialam w sobote i tego dnia mialam ostatnie plamienia, ale juz delikatne. Od niedzieli juz cisza. Mam nadzieje, ze tak zostanie.

Super maszyna [emoji5] zazdroszcze zapalu i cierpliwosci... mi jej brakuje [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Samoistne już się nie pojawiły. Potem krwawiłam po stosunku, po badaniu a potem okazało się że mam krwiaka i jakieś gowienko na szyjce (narośl, po porodzie będzie albo wyrażane albo wycinane kawałek szyjki) Ale tydzień przed terminem @ plamiłam często i nie wiadomo dlaczego bo i samoistnie i po stosunku. Jakoś od drugiego trymestru w ogóle mam spokój.
Z tym zapałem i cierpliwością do szycia to się jeszcze okaże [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania my sie zabezpieczaliśmy przez 4 lata od urodzenia młodego i to w sumie nie zawsze [emoji12]
A w marcu młody kończy 8 lat, jak ten czas zapierdziela, szok [emoji33][emoji33][emoji33]

reklama
A ja mam nadzieje, ze to nasz ostatni cykl starań [emoji41][emoji16] Bum mi tyle czary mary wysłała, ze na bank sie tą ciążą zaraże [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry