• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania my sie zabezpieczaliśmy przez 4 lata od urodzenia młodego i to w sumie nie zawsze [emoji12]
A w marcu młody kończy 8 lat, jak ten czas zapierdziela, szok [emoji33][emoji33][emoji33]

A teraz w najlepszym razie będzie minimum 6 lat różnicy, a chciałam maksymalnie 4 [emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Bum z seksiorkowaniem to problemu nie bedzie, moj już dzis chce [emoji23] tylko żeby wszystkie żołnierzyki miały sie na baczności i leciały do jaja, a jajo żeby urosło, pękło i leciało do celu [emoji12]

Bum z seksiorkowaniem to problemu nie bedzie, moj już dzis chce [emoji23] tylko żeby wszystkie żołnierzyki miały sie na baczności i leciały do jaja, a jajo żeby urosło, pękło i leciało do celu [emoji12]

Ja to się obawiam o jakość nasienia mojego męża [emoji58][emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nessi, Bum przyznać sie która zabrała ulotkę z clo [emoji38][emoji38] hehe rozumiem, ze chciałyście zaoszczędzić czytania tych przerażających skutków ubocznych [emoji23]
Mam tylko nadzieje, ze nie oślepne i bede mogła auto prowadzić [emoji12]

Chyba to była Nessi bo ja też nie miałam :D nie czytaj skutek uboczny to tylko mnoga ciąża :D

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

reklama
Agnes która następna na clo ? Bo jak chętnych brak to ja po sąsiedzku [emoji39]

Wróciłam z zebrania w szkole 2h
.. masakra
Padam na ryło [emoji58]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry