reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja właśnie zwykle jestem rannym ptaszkiem i wstaje koło 7 rano, ale ostatnio chodzę do pracy na 14 dopiero i do 22 jestem więc mogę sobie pozwolić na spanie dłużej :)

Ale mi narobiłaś smaka tymi "swoimi" pomidorkami ! To jednak jest inny smak niż tych ze sklepu.. :)

Doszukiwałyśmy się nie wiadomo czego a tu taka prosta odpowiedź :) Chyba już za dużo czytam o tych owulacjach bo oczywiste odpowiedzi nie przychodzą mi do głowy tylko się doszukuję sama nie wiem czego :p

Ostatnia edycja:
Wracając do włosów to mój aktualny kolor :)
Końcówki do ścięcia :D

Załączniki

• DSC_0213.JPG
    DSC_0213.JPG
    542,7 KB · Wyświetleń: 80
Nessi- na tej fotce wyglada na kolor orzechowy , mi się podoba taki kolorek , moje koncówki to się proszą o ścięcie tak z 5cm

Niecierpliwa- na balkonie tez mam swoje pomidorki :-)

zaraz muszę podjechać do Lidla , potrzebuje zobaczyć jak te bluzy na dzieciaki wyglądają , bo Maks już mi wyrasta , a tu przedszkole za 3 tygodnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi niech Ci będzie, że to Twoja teoria :p
Fajny kolor włosów, kiedyś też takie miałam (z resztą, jakich nie miałam :p), ale przy mojej chłodnej urodzie, ciepłe kolory nie pasują.

Nati też chce po pracy jechać do lidla, ale czuję, że do godziny 15 nie zostanie tam ani jedna para spodni ;)

reklama
Do góry