reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

szyjka nisko, twarda więc żal mi pupkę ściska :D
Może w następnym cyklu bardziej wykorzystam tego swego :D
A Ty testuj- będę kibicować! :)

reklama
Ja to się juz chyba boje testować a potem sobie wmawiac , ze za wcześnie [emoji57]
Może poczekam do piątku [emoji4]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Ja to się juz chyba boje testować a potem sobie wmawiac , ze za wcześnie [emoji57]
Może poczekam do piątku [emoji4]

PARAPLU 23.08 - kontrola
To będę kibicować, kciuki trzymać, wspierać Cię :) tylko za Ciebie nie nasikam na testa :D

Bum- a który dziś po ow masz ? I jaki masz test , bo mi 9dpo wyszedł cień cienia cienia i czułość 10 , jak bym się nie wpatrywała to bym nic nie widziała , widoczny cień wyszedł mi 12dpo test o czułości 25

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Karola i jak tam po glukozie sie czujesz ?
Wytrzymalas do końca? [emoji6]

Ness aj obejrzymy jak będzie [emoji3]

A nie wiecie czy CLO zawsze skraca cykl? Ja mam taką nadzieję na następny mi to się od 30dc tak dluzy [emoji20]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Bum skraca z tego co czytałam kiedyś, ale trzeba brać w określonych dniach cyklu ...chyba inaczej niż przy staraniach ... ale kto go tam wie

reklama
Nati dziś jest jakoś 7dpo raczej , ho w tym cyklu nie bylam na monitoringu ani testow nie robiłam [emoji57]
Choć przeważnie testy tak wychodziły 25-27dc...
Miesiąc temu mialam monit to była jakoś w 28dc a @ przyszła aż 46dc! a teraz nie wiadomo ... Na wypadzie wakacyjnym nie sledzilam czy jest śluz , itp...
Tak czy siak dzis 35dc...
Nigdy oprócz miesiąc temu nie miałam powyżej 40 dnia [emoji6]

Nessi no ja mam brać od 2dc przez 5 dni , przepisal mi 2x dziennie no ale jak tak pisalam z Jugoslawa to nie wiem czy nie zaczne od 1x dziennie ... [emoji6]
Takbym chciała , żeby sie skrócił

PARAPLU 23.08 - kontrola

Do góry