• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi- nie jesteś wariatką , a jak jesteś to ja też od ow obserwowałam cały czas swój organizm

Zuzkon- jak nie idziesz na monitoring to spróbuj zrobić już w 12dc jak nic nie wyjdzie to ponów po swych dniach , aż zaczną wychodzić krechy

Artemida- współczuje bólu brzucha wredna@

A mnie łapią ataki obżarstwa :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi- nie jesteś wariatką , a jak jesteś to ja też od ow obserwowałam cały czas swój organizm

Zuzkon- jak nie idziesz na monitoring to spróbuj zrobić już w 12dc jak nic nie wyjdzie to ponów po swych dniach , aż zaczną wychodzić krechy

Artemida- współczuje bólu brzucha wredna@

A mnie łapią ataki obżarstwa :(

A Ty witaminy ciążowe już łykasz czy gin nie zalecił ?

Najlepiej cos 18-19 , choc mi najlepsze wychodziły koło 22.
I nie pic tak 2 godziny przed testem.

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Nessi- ja od stycznia brałam zestaw witamin z biedronki za 7zl + kwas foliowy+ omega3 tez z biedry za7 zyla , ale teraz
ginka powiedziała żebym brała pragna+ ale jak porównałem skład pregna + i skład witamin z biedronki to prawie niczym się nie różnią , mam teraz dwa opakowania tego pregna bo były na promocji w rossmanie ale potem wrócę to witamin z biedronki po co mam przepłacać

zuzkon - test nie powinno się robić z pierwszego moczu , ja robiłam w jeden cykl o 12 tej , a w inny o 19tej ważne zeby robić o tej samej porze i nie pic tak około 1/2h

Ja też robię błędy [emoji58]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Ja też robię błędy! :D więc spokojnie Nati. Czasami mężowi redaguję służbowe pisma, i jak się naczytam jak pisze to potem łapię się na tym, że piszę tak samo :D Nie ma ludzi nieomylnych :)
Co do wit. to ginekolodzy często polecają to - z czego mają jakiś profit. Zresztą nie tylko oni.
Pytałam o wit. ponieważ w poprzedniej ciąży miałam napady głodu, a dziewczęta sugerowały, że może być to spowodowane brakiem witamin w org. Ale skoro masz i łykasz - znakiem tego organizm upomina się za dwoje :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry