• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja Cię rozumiem, bo cykle masz maaaasakrycznie długie ..Może i spróbuj ten 1 x ... może faktycznie coś to wpłynie na cykle. A co Ci gin mówił o tych cyklach ?

reklama
Nessi co gin mówił ja zmieniła na prywatnie i byłam u niego w tamtym cyklu na monit , to stwierdził , ze badania są ok , owu jest późno ale jest i byl bardzo w szoku ..
Stwierdził , ze zaczniemy ta stymulację i obejrzymy jak to sie wszystko po tym robi i czy skrócimy cykl ..
No w tym cyklu juz bym mogla tw clo zacząć ale jechalismy i musialam kase odłożyć na wyjazd ...
Wiec zaczynam dopieeo od nowego i obejrzymy...
Bo ten z nfz co od stycznia do niwgo chodziłam niby spoko a spasowal [emoji53]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Nessi przed Leną miałam tak , ze zdarzyło się na rok jakiś wysoko , że jedną @ omijało mi a tak to co 30 dni @ była jak w zegarku bardzo bolesna .
No a po urodzeniu Lenki z 3 miesiące bylo ok a potem juz swirowala ze była raz 28 raz 30 a max 32 dni .. A od listopad , grudzień 2015 to wiecznie nawalona ta moja @ ...

Boziuuu to nie dziewczyny , mi to sie bardzo nie podoba [emoji46]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Nessi przed Leną miałam tak , ze zdarzyło się na rok jakiś wysoko , że jedną @ omijało mi a tak to co 30 dni @ była jak w zegarku bardzo bolesna .
No a po urodzeniu Lenki z 3 miesiące bylo ok a potem juz swirowala ze była raz 28 raz 30 a max 32 dni .. A od listopad , grudzień 2015 to wiecznie nawalona ta moja @ ...

Boziuuu to nie dziewczyny , mi to sie bardzo nie podoba [emoji46]

PARAPLU 23.08 - kontrola
To dziwne, że tak samo z siebie się wydłużyło ... ale bez CLO, chyba miałaś na usg i na którymś był brak dominującego pęcherzyka chyba nie ? Przy długich cyklach są problemy z owulacją.

Chcesz się pośmiać ?

3 dni temu - piekł mnie lewy jajnik
2 dni temu - bolało podbrzusze, lekkie mdłości
1 dzień temu - łepetyna, mdłości
dzisiaj - przez większą cześć dnia nic a teraz boli mnie podbrzusze i spojenie łonowe oraz pachwina - spojenie łonowe strzelam bo nie wiem czy to, to :oo: i coś mnie ciągnie ...
Zaczynam świrować.
Owu miałam na bank w sobotę -15dc ... ostatni boboseks był w piątek.

Za bardzo się w organizm wsłuchuję ...:evil: ocipieję!:hmm::huh::ninja2::baffled: nom ... wariatkowo jak nic ...:o

Ale produkujecie od rana ;P
U mnie @ jest ale ni to leci nie to nie... dziwna ta paskuda... za to brzuch strasznie boli :(
1 raz takie coś...aaa i ryczeć cały czas się chce - nie przeszło od wczoraj

Ostatnia edycja:
reklama
Nati no mam nadzieję , jeszcze wcześniej jakiś sposób się znajdzie by go wyregulowac [emoji6]

Nessi ja jeszcze wcale nie bralam clo.
Był brak w 18dc a w 25dc był już 2cm [emoji50]
Ja też teraz tak mam , tu niby mnie mdli ale kurcze nie wiem czy sobie tego nie wkrecam , jajnik bolal ale cisza i czlowiek ma nie zwariowac , przecież to nawet osiwiec można [emoji14]

Zuza test na oqu najlepiej tak od 10dc i sprawdzaj może być wcześniej może być później jak cykl nieregularny .

Artemida niech sie szybko konczy i glowa do góry , cycbdo przodu [emoji8]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry