Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JutroKamila- ja bym powiedziała ze normalne jak na ciążę , a kiedy powtarzasz betę?
Xbumx- jak tam.masz wynik ?
Edit - Xbum- ja bym powiedziała ze samej trzeba się dowiedzieć obojętnie jaki jest wynik,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Sorry, już spadam!xbum & tynka: napiszę to samo co anuli "Od pewnego czasu jakoś nie czuję tego wątku i tyle. Za dużo nowych osób, które nie czytają co pozostałe napisały tylko zadają pytania na które odpowiedź jest 2 posty wyżej, wpadają nowe laski i nawet jakoś specjalnie się nie przedstawiają tylko nawijają o testach, betach - jakieś nakręcone strasznie. Jakoś nie czuję tego :/". Poza tym wątek zrobił się bardziej ciążowy niż staraniowy a to chwilowo nie dla mnie, więc się ewakuuję.