reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nati ja jak byłam mała to ciągle coś mi się działo. A to mogę poparzylam o termoforw nocy a to spadłam że schodów! Szybko dojdzie do siebie twój synek zobaczysz. A jaka mam historie jeszcze. Jak byłam mała to poszłam z siostrą na spacer na łąkę z 300 metrów za domem. Wzielysmy psy i w drogę. A na łące był bocian. Psiaki go dorwaly i zlamaly mu skrzydło. Ja i siostra wpadlysmy na genialny pomysł żeby zabrać go do domu. Moja siostra go podniosła ja go chciałam pogłaskać a ten wredny mnie dziobnal w czoło! Krew mi się lała po twarzy ja w ryk siostra w ryk i pędem do domu. Do dziś mam blizne...

Kruczyca pochwal się jutro testem:-)

Bum ale jaja! Super! Obyś wygrała tego tysiaka!

Kruczyca przestan [emoji16]
Siedziała rano to starczy , jeszcze ani razu do niej mamo nie powiedziałam [emoji23]

Tynka no jajca by były [emoji16]

Ostatnia edycja:
Bum ja do swojej mówię ale nie powiem żeby mi to łatwo przez gardło przechodziło ha ha ha. I to nie dlatego ze jej nie lubię tylko mamę to ja mam jedną...

Mój biedny mąż jest w pracy i zamula a ja go muszę pocieszać. Oby była poprawa tych wyników w lipcu bo mi się chłop całkiem załamie.

Lusia jak twój mąż radzi sobie z tym że macie problemy z płodnością? Jak on w ogóle podchodzi do inseminacji? Mój jest załamany :-/ twierdzi że jest do niczego bo nie może "normalnie" dziecka zrobić. Boi się że ktoś się będzie z niego śmiał że ma dziecko z inseminacji:-( żadne argumenty do niego nie docierają

Tynka o dobra byłaś :D takie uroki dzieciństwa
Bum no jak rano była to fakt byłaś zbyt łaskawa :D a właśnie zonki jak mówicie do rodziców męża?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca ja mówię mamo i tato ale jednak najczęściej tak bezosobowo się zwracam. A co do dzieciństwa to naprawdę miałam z siostrą akcje niezłe :-) uroki wychowywania się na wsi:-) z sentymentem będę do tego wracać wspomnieniami.

Kruczyca a nie uważasz że słowo tesciowa to ma taki wredny wydźwięk he he? Może mi się tak wydaje przez te wszystkie żarty o tesciowych :-)

reklama
Tynka- ale wredny bocian , ja tez dużo na wsi dzieciństwa spędziłam super wspomnienia
Bum- życzę wygranej
Ja na początku do teściowej mówiłam w trzeciej osobie teraz mowię bardziej babcia zdąża mi się powiedzieć mamo, a do teścia mowię dziadek :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry