reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Byłam już na becie. Pół roku tam nie byłam a takie zmiany :D laboratorium się obraziło na przychodnie i otworzylo oddzielny punkt pobrań że nie idzie to przez przychodnie a ona ma swój punkt i idzie do innego laboratorium ;) no nic poszlam do tego oddzielnego Panie super mile, mówi że jak na bete to dostaje kartę stałego klienta. Wyniki na maila lub przez stronę mogę sobie odebrać i oczywiście dziś będą. Pytały milion razy czy wszystko dobrze dały wodę ;) no i maja tez pakiety ciążowe :) lubię chodzić prywatnie :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1464168637-1d1mld.jpeg
1464168654-1d1mld.jpeg
1464168670-1d1mld.jpeg

Dzień dobry [emoji4]

Robię obiad , P na południe wiec szybko znów wszystko..
Mnie głowa strasznie napierdziela i katar mam , @ odeszła w końcu , pogoda znów piękna [emoji41]

Evee trzymam kciuki za bete ! [emoji4]

Kamila kciuki za wizytę ! [emoji4]

Julia jak się czujesz jakies objawy ciazowe są ? [emoji6]

Jugo noc przespana , ale nie czuje sie najlepiej gows mnie strasznie boli i katar dostałam rano , a ty jak się czujesz? [emoji9]

Oooo jakie jaja z Lux , gdzie tak napisala ze nie ma co tu pisać?

Kruczyca pisalam quws pisalam, ze cos czuje ! Czekam na dalszy rozwój sytuacji , czekamy na betke [emoji8]

Czarownice też mi tu szybko wrożyć raz dwa ! [emoji16]

Anula ooo jakieś objawy się pojawiaja [emoji12]

Kruczyca czekam , czekam ale nie miałam czasu wejść kochana, bardzo się cieszę ! [emoji171]

Kamila ładna beta [emoji6]

Anula kiedy ty masz teraz tą wizyte? Moja skreloza jest cudowna !

Milego dnia ide kończyc obiadelko [emoji10][emoji10]

Ja sobie troche poczekam dla mnie to takie odlegle marzenie cos nie do osiagniecia nieuchwytne marzenie

Kruczyca czekam w napięciu :) p.s teraz test możesz włożyć do albumu dla rodziców hyhy

Bum zjadłam i juz jest git :) a głową to mnie ma zmianę pogody trzaskala bo mega deszczowo

Lusia fajne róże :) ja znowu pudełko będę robiła dla mamy no i coś tam kupie jeszcze...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Mo Bum rób obiadek rób :D
Mię wczoraj coś lupnelo znow w kregoslupie. Myslalam ze po spaniu minie ale zaczęłam się ruszać i znow boli... Trzeba się znów będzie wybrać do lekarza jak nie minie. Siedzieć się nie da. Dziewczyny widzę że wątek idzie w dobrym kierunku :) wszystkie będziemy mamami w 2017! Nawet jeśli miałby to być 31grudzien! Wierzę w nas :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lusia- śliczne kwiatki :-) ja muszę skoczyć po dobra bombonierkę
Bum- a co tam gotujesz , u mnie dziś pomidorowa / pieczeń młode ziemniaczki i młoda kapustka
Te bóle głowy to chyba na zmianę pogody i na wiatr !!!
ciekawa jestem z która z was będę w ciąży w tym samym miesiącu , trzymam &&& zeby nam wszystkim udało się zajść w tym roku !!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry