reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Chyba nie dam rady:-( przerasta mnie to wszystko... muszę się odciąć bo tylko Wam psuje radość z cieszenia się ciążami.

Wybaczcie

reklama
Kruczyca jestem na siebie zła:-( cholernie mi źle bo zamiast czerpać z was nadzieję to ja sie dołuje że wszystkim dookoła się udaje tylko ja zawsze będę taka " pusta ".
Przerasta mnie to wszystko. Staram się jest źle, olewam też jest źle. Czego bym nie robiła to i tak nie mogę zajść w ciążę.
Ostatnio strasznie trzęsą mi się ręce...przerasta mnie to wszystko naprawdę. Co ja złego zrobiłam że dostaję taką karę...jestem beznadziejna.

Tynusia kochanie wcale a wcale nie psujesz nam humoru. Jesli potrzebujesz przerwy od forum to to zrob ale tylko i wylacznie rob to dla siebie a nie ze nam psujesz humor (bo nie psujesz).

I to zadna kara!!! To po prostu takie zrzadzenie losu. Nigdy nie mysl, ze to kara za cos.

Tynus moze terapia by Ci pomogla albo jakies leki? Myslalas o tym? Martwie sie o Ciebie i boje sie, ze wykonczysz sie psychicznie :(

Ostatnia edycja:
Evee- przyro mi :-) ale kolejny cykl kolejna szansa
Tynka- mnie osobiście nic nie dołujesz , głupek z Ciebie po to ty jesteśmy zeby się cieszyć i pocieszać i wysłuchiwać !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry