reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mi dzisiaj wchodzi dopiero 7dpo , wiec test na pewno bylby ujemny , czytalam ze hcg dopiero sie wytwarza 48h po zagniezdzeniu to jak mialam klucie sobota wieczor to jeszcze poczekam [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Hej i dziś znowu leje :( u mnie cały taki tydzień zapowiadają

Agnesis - wytrzymaj jeszcze trochę w tej robocie ..... trzymam &&& za jutrzejszy test

Dżoł - ja brałam wiesiołka od 1 dnia właśnie do owulacji i pomogło , bo się zagnieździło :)

Tęczowa - dobre nastawienie to ja tez tak mowię , że teraz będziecie miały 280 dniowy cykl &&&&

Jeszcze piec dni do genetycznego jeszcze się nie stresuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro mam 12dpo ale kuzwa nie chce robić testu, bo już sie boje tej bieli [emoji20] tylko brać ta luteinę dalej czy nie. Chyba przedłużę o dwa dni. 14dpo to test już musi być wiarygodny :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

teczowa no jasne , przy okazji jeszcze agnesis zgarniemy haha [emoji6] no nie ma sensu dzis , wiec zrobie w czwartek 10dpo jak bedzie ujemny to odstawie dupka a najwyzej potem co 2 dni bede robic , zwby jak faktycznie cos bylo szybko leciec po op dupka i brac [emoji3]

Nati szybko zleci , a moja corcia za 5 dni 2 latka ! [emoji5]

Dzol to se 3 x dziennie bierze np po 2-3 tabl ...
Ja bralam jak mi sie wspomnialo i mialam sluz nie rozviagliwy ale mega duzo wody a niby taki tez dobry [emoji1]

Jejaaa jakie moje dziecko ma dlugie wlosy ! A od mlodej rowiesnica tylko ma troszke ...

1474276968978.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Załączniki

• 1474276968978.jpg
    1474276968978.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 134
Hey [emoji6]
Dziewczyny ja tez zaraz ide kupic sobie wiesiolka ale w tabletkach tych takich miekkich. Ile razy mam go brac????

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry