reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania jaka dziwna no coś ty. Moja siostra powiedziała, że może mieć same córki. Ma córkę i syna i na pewno by Kacpra na dziewczynkę nie zamieniła, ale jakby miała mieć kolejne, to chce córkę. Ja mojego Igusia też bym na dziewczynkę nie zamieniła, ale drugą już chciałabym mieć córkę:-) Chyba każda kobieta marzy o córeczce gdzieś w głębi duszy. Tak mi się wydaje.

reklama
Witajcie Kobietki

Ja mam dziś wolne więc poleżałyśmy z Młodą do 11 [emoji16]
Ja sie co prawda ubrałam ale siadłam z kawą i ryszyć mi się nie chce[emoji33][emoji23]
A Młoda jeszcze w piżamie pomyka [emoji16]

Muszę coś na jutro przygotować do jedzenia bo znajomi wpadną, ale nie mam weny

Może któraś z Was podrzuci mi jakiś pomysł na dobrą sałatkę?! [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Salatka gyros ????

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej[emoji6]
Witam się poświątecznie i od razu życzę Wam wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku.

Nessi, gratuluję i życzę mego nudnych 9 miesięcy a właściwie to już 8[emoji12]

Anula, mnie to pachnie czymś zaskakującym. Może beta za wcześnie zrobiona. Kciukam[emoji110][emoji110][emoji110]

Nuria, witaj w naszych skromnych progach[emoji12]

Bum, Tosz ci się remontów zachciało. Jak już skończycie to pokaż efekt końcowy. Remont to mi się tylko z syfem kojarzy, bo zazwyczaj trwa kilka dni a sprzątania na kilka tygodni.

Arte, główka do góry. Powtarzaj sobie Nowy Rok nowe nadzieje i nowe szanse. Wierzę w Ciebie.

Pozostałe dziewczyny mocno ściskam i całuje[emoji8][emoji8][emoji8]

Ja w końcu mam czas do was napisać bo tak to tylko podczytuję. Mój mały książę jest absorbujacy ale jak zaśnie to mogę przy nim cały dom do góry nogami przewrócić[emoji6] Już miesiąc za nami a ja coraz bardziej w nim zakochana. Przesyłam zdjęcie mojego przystojniaka[emoji6]

Zobacz załącznik 789448

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55
Ciociny Olus [emoji7][emoji7][emoji7]

Karola mały jest cudowny! a powiedz jak tam karmienie? fajnie, że znajdujesz czas żeby do nas napisać :-)

Carmen skąd ja to znam z tym fluidem. Mój mąż jest najlepszy...ja tu dobre pół godziny na makijaż poświęce, a on do mnie o Boże ale blada jesteś, weź idź sie trochę pomaluj czymś... wszystkie kończyny mi opadają na niego.

Nuria kurcze może i coś w tym jest, bo ja mam całą brodę w krostach i chyba od szalika właśnie.

Bum to teraz kolej na twoje trojaczki he he:-) od dziś zaczynasz brać clo? współczuję remontu...my się musimy za małego pokój wziąć i jakoś nie mamy weny, a czas zaczyna coś za szybko lecieć.

Mania za mną chodzi taka salatka z ryżem i czerwoną fasolą ale konkretnego przepisu nie mam. W necie jest dużo opcji i naprawdę jest pyszna. Ja dodawałam jeszcze tuńczyka, kukurydzę, musztarde i majonez na pewno.
W rodzinie króluje też salatka z selerem naciowym, kurczakiem, kukurydza i żurawiną. Sos jest na bazie jogurtu greckiego i sosu tzaziki.
Tak,tak.dobra jest
Tez juz ja robilam wlasnie z tunczykiem,fasolka czerwona i kukurydza i jeszcze tu we wloszech dokuowalam taki sloiczek w warzywami moczonymi w occie i oleju. Tez dobre. Polecam

Ale slodki bobasek[emoji8]
Rene pozniej Ci wyske przepis bo zapomnialam[emoji23]
Jadeeee po obrączki[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nasze[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
1483108011-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry