reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ja też chcę kopa :baffled:

W tym miesiącu też nic z tego, nie pytajcie, ja to wiem ...

Napisze do ginki meila, żeby mi żadnych hsg nie robiła, tylko odrazu laparoskopie ... a to i tak w niczym nie pomożę ... już dawno mówiłam - nie dla psa keiłbasa ....

cześć babolki witam się i ja :)

Palemka- cześć słonko-kakałko???;)))
jak tam samopoczucie?

Carola- wiesz co ...tak piszesz o tym Clo ,że az przeszukałam szafkę i znalazłam opakowanie i mam 5 sztuk ,pewnie mi zostało po ostatnich zapisach prawie rok tem i ponieważ dziś mam 5d.c. a brałam od 5 do 9 d.c. to dzis na wieczór chyba wezmę.
pewnie nie podziała,ale mam to wezmę...

pozdrawiam bebeczki a ciężarówki głaszczę w brzusio...tym co maja doły podaję rękę..chorowitkom zdrówka życzę..
a ja nie jem słodyczy juz kilkanaście dni a dzis mam wolne w szafce tyyyle słodkości,w lodówce sernik i jabłecznik-kto to tam zostawił
a020.gif
a020.gif
e025.gif
c007.gif
c007.gif

trzymajcie &&& żebym dała radę się opanować
c016.gif
c008.gif
c008.gif

reklama
mama - w tej chwili o tobie pomyślałam .... wchodzę za wątek i proszę :-D:-D
U mnie dziś kawka - a co !!! Zaraz łykne leki na zgagę i się kawusi w spokoju napiję :tak:Wolne dziś masz, no to sie byczysz ;) Diete sobie zrobiłaś ??? Przeca Ty laska jesteś :tak: po co Ci dieta ? Na rodzące jeszcze zagladasz ? Ja zostałam tam olana zimnym moczem , więc juz nawet nie wchodzę:-( zresztą tam wszystkie już są w ciązy, abo mają bable, nie przejmują się takimi jak ja :zawstydzona/y: Jakie plany na święta ? Został równy miesiąc :tak: Co kupujesz mężusiowi, bo ja jak zwykle nie wiem co T. kupić:cool: Kompletnie też nie mam pojęcia co kupić chrześniakowi , ma 6 lat, w kwietniu 7, lubi gry. Gra w makao i szachgy - ja się jeszcze nie nauczyłam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry