reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
WLECIAŁAM WIECZORKIEM ;) A CO ;))

Palemka- matulą mi tu dajesz ;)))u mnie nic racuszków nie zostało bo bym Ci dhl'em wysłała:))

Carola- no własnie to jest przy Clo najgorsze,że upośledza endo-ja i bez Clo mam cienkie;/
choć nasza Wikula np pisała ,że na Nia Clo nie działa jeśli chodzi o endo i zawsze ma ładne-to znaczy grube.
co do śluzu-ja mam Dominika po Clo i nie miałam śluzu w tamtym cyklu-mierzyłam wtedy tempkę i zapisywałam wszystko inne i mam zaznaczone-zero śluzu a zaszłam;)

Jerra- póki co reszta fasolek siedzi cicho ,ale my tu dziergamy z naszymi chłopami to może na dniach znów po testowaniu obrodzi II krechami:))
co tam u Ciebie?

Błonka-&&&&& za jutrzejszą wysoką betę..

A u mnie jak to u nie... niby dzis jest 25dc.. Nic nie slychac.... znaczy po kolei... w dniach owulki czulam dwa jajniki bo kuly dosyc mocno... testyowulacyjne kreski sie pokazywaly ale zaden nie byl pozytywny... w okolo 16dc mialam plamienie i teraz tez mam lekkie ale to nie @ bo jakos bez objawowo przyszla bo jak mnie zawsze kilka dni brzuch bolal tak teraz nic.. ale o ile pamietam juz taki kiedys cykl mialam i nic z tego nie bylo wiec tym razrm tez nie :)

wkoncu zaczelam dietke i narazie jest -1,5kg i mam nadzieje ze bedzie wiecej tylko trzeba nedzie sie zaczac ruszac wiecej:)

Jerra no mam nadzieję ,że sie sytuacja szybko wyjasni...
z tą @ to zawsze jakieś chocki klocki..;/

a takie plamienia masz co cykl?
ja testów owu nie robię,ale ostatnio Carola wstawiła linka do testu Afrodyta-teste owulacyjny ze śliny i tak za mną chodzi i nie wiem czy się nie skuszę kupić-kosztuje coś koło 80zł ale możesz z niego 2 lata korzystać..

Nie nie zawsze... teraz jest 2 moze 3 raz. Cykle mam dosyc rowne. Moze te plamienia to po witaminach? bo tam jest jakis skladnik co pomoga w produkcji hormonow... i moze za bardzo pomaga??

Jerra- no może to przez te witaminy;/
bo jak napisałas o plamieniu to pomyslałam o implantacyjnym ..choć ja byłam 4 razy w ciąży i ani razu nie miałam takiego plamienia..no nic mam nadzieje ,że się u Ciebie szybko wyjaśni..a masz zamiar testować ??
bo wiesz..jakby co to potrzymam &&&&&& :))

Moze jak by nie bylo do 30-35 to bym zatestowala, ale to wlasnie nie pierwszy raz i w czasie owu i po plamienia a fasolki nie ma wiec szczerze watpie, ale poczekamy zobaczymy.
Ja biore witaminy z serii Doppel Harz (Mineraly dla kobiet i A-Z Depot+ wyciag ze skrzypu) ale czy to wazne :)

reklama
Wiecie co dzis jest dopiero 1 niedziela adwentu a tu juz wszystkie domy wystrojone w swiatla... w pracxy tez juz dekoracje zrobione jak dla mnie to troszke za szybko chociaz jak widze te swiatelka za oknem to sama mam chec juz dekoracje swiateczna zrobic :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry