Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana a teraz nie mozecie sie starac?????Carol - ale pisałaś, że był. Ja na polepszenie śluzu brałam wiesiołka. Muszę jednak stwierdzić, że po histeroskopii, jak gin poprzecinał mi zrosty na szyjce, to śluzu mogę Ci pożyczyć, tak się ze mnie leje. A właśnie mam owu i łupie mnie w boku już od wczoraj i niestety musze to jajko znowu spisać na straty
Kasia - zwariowałaś !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Suzi - pozdrowionka
Blonka - bo teraz będziesz senna. Wypoczywaj. &&&&&&&&&&&&&&&&&
tylko pogoda bardzo jesienna jeszcze szkoda że tak wiejeWiecie co dzis jest dopiero 1 niedziela adwentu a tu juz wszystkie domy wystrojone w swiatla... w pracxy tez juz dekoracje zrobione jak dla mnie to troszke za szybko chociaz jak widze te swiatelka za oknem to sama mam chec juz dekoracje swiateczna zrobic![]()

lekki katarek przerodził się w zatoki, bolała mnie cała buzia , nawet policzki i żuchwa
, znacie jakieś domowe sposoby na zatoki ? Do lekarza nie mam zamiaru iść, no i kombinuje. Piję teraflu zatoki, ale działa na krótko i przykładam sobie rozgrzaną sól w ręczniku 
mówiłam, że chora jestem , to i roztargniona, chyba mi katar mózg przesłonił 

a ja dzis rano jak wstałam, żeby się wysmarkac, to dostałam bóli @ powych, więc czekam pokornie, jeszcze tylko 4 dni i znowu jazda ...........