reklama

Staraczki Weteranki...

witam się przy herbacie;))

melduję ,że wczorajszy sex był udanyyy,owocnyyy i teraz ~~~~o ~~~~o lecą na łeb na szyję do jajeczka
c008.gif
c008.gif
c008.gif

mam nadzieję ,że II na teście owu zamienią sie w końcu na II na teście ciążowym:))

Marcysia witam Cie i ja ..rozkładaj kocyk i pisz kiedy tylko masz mozliwość..
przykro mi ,że już tyle się "szarpiecie " z tematem...

Carola jak dzis samopoczucie????

pozdrawiam Was kochane i zmykam do pracy-muszę podjechac na chwilę..
smacznej kawki życzę ;)

i oczywiście &&& mile widziane za powodzenie misji ~~~~o - O :)))

reklama
Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja już lepiej się czuję,myślę,że jutro wstanę z łóżka w końcu.

Hej,
ja już dzisiaj lepiej, brzuch póki co nie ciągnie. Dziś muszę się wziąć za sprzątanie, bo jutro mamy gości. No i zakupy muszę zrobić.
Błonka, a czemu TY miałaś tego holtera?
mama, &&&&&&&&&&&&&&&&& za powodzenie misji :-)
marcysia, witaj. Chyba musisz zdecydować się na jednego konkretnego gina i niech on Cię pokieruje. Ja polecam zrobić badania tarczycy TSH, FT3 i FT4. Nawet tu możesz wyniki wrzucić, parę dziewczyn się zna, bo to dość częsty problem. I powodzenia w czytaniu - mnie by się nie chciało tyle stron nadrabiać :-p

cisnienie mi warjuje i mam jakies wady na sercu, stwierdzil mi jaks tachycos tam czy katy cos tam.... dowiem sie wiecej za 3 tygodnie na wizycie bo z holtera RR na wynik sie czeka 2 tygodnie ponad.. a z ekg mam juz wynik i jest "do przyjecia"

Błonka - mam nadzieję, że nie będzie to nic poważnego:)) A jak się czujesz??? jakieś dolegliwości ciążowe???

Marcysia - rozumiem, ze podstawowe badania hormonów masz zrobione?? A monitoringu nigdy nie miałaś?? Jeszcze jedno pytanie, prowadzisz gdzieś wykres swojej temperatury??? Może pomożemy w interpretacji:-) wiesz ja już trochę sie z tym bawię...

Mama - to trzymam kciuki&&&&&& za plemniory!

Zaraz muszę wyruszyć na miasto w celu poszukiwania apteki, która zrobi mi lek z antybiotykiem... myślałam, że wiekszość aptek się tym zajmuje, ale niestety nie...

dzięki babeczki za &&&&..
matko i córko ..przez te testy owu znowu sie napalam...

a wiecie co jest najgorsze???że 14 grudnia bedzie rok po stracie;(( i 14 grudnia sie okaże czy przyjdzie @....

Wikula dzięki kochana..no i powodzenia w Twojej misji szukania apteki..

wilkula ostatnio jak bylam to lekarz powiedzial ze wady sa odwracalne nie wiem jak to bedzie teraz wygladac jak jestem w ciazy czy moge leki brac itp...
nie mam juz dolegliwosci.. czasem brzuch koli po bokach ale podobno to normalne no i dalej jestem na dole taka napuchnieta ze spodni zapiac nie moge...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry