Witajcie w nowym dniu

carolineee - zdrówka życzę
mama05 - dzięki

Tak myślałam, że Ty kocyk zaproponujesz

Ja też wczoraj działałam, bo nie wiem kiedy u mnie ta owu będzie. Coś tam czuje lekkie kłucia, ale.... Ja dopiero zaczynam mierzyć temp i obserwowac jak to z tym moim organizmem jest

Błonka - gratuluję Tobie Szczęścia i trzymam kciuki za spokojny dalszy ciąg

Być może u Ciebie chodzi o tachykardię - przyspieszone bicie serca (tętno)
kahaka - Tobie również gratuluję (właśnie czytam majowe strony, tam jeszcze ostatni Twój cykl nieudany, a teraz....

). Tak wiem, ze muszę się zdecydować na jednego tylko kogo??? U mnie lekarze podchodzą do sprawy tak "proszę nie mysleć, wyluzować..." ble ble, głupie gadanie. Ten, u którego byłam i zaproponował IUI przyjmuje niedaleko mnie (60km) raz w tygodniu!!! Jak tu coś ustalić? Nie mówiac o monitoringu... Jakiekolwiek badania miałam robione prawie dwa lata temu, no i właśnie przydałoby sie je powtórzyć. Chyba zrobię je na własną rękę, a już z wynikami pojadę do lekarza....
wikulaa - tak jak napisałam powyżej... badania dwa lata temu... A wykres prowadzę sobie w zeszycie (zrobiłam tabelki, bo nie umiem w tych internetowych), ale dopiero trzeci cykl... Tak w ogóle to pierwszy cykl, gdy zaczęłam mierzyć, miałam jakiś dziwny. Po @ (nawet powiedziałabym nie za bardzo obfitej) cały cykl bolały mnie cycochy, urosły

, nie dało sie dotknąć. No i nie miałam śluzu tego rozciągliwego, przezroczystego. A kolejną @ dostałam w 22 dc!!! A ja przecież mam cykle 27-29 dniowe. I co to było???