Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam się przy herbacie)
melduję ,że wczorajszy sex był udanyyy,owocnyyy i teraz ~~~~o ~~~~o lecą na łeb na szyję do jajeczka![]()
![]()
![]()
mam nadzieję ,że II na teście owu zamienią sie w końcu na II na teście ciążowym)
i oczywiście &&& mile widziane za powodzenie misji ~~~~o - O))
Witajcie w nowym dniu
carolineee - zdrówka życzę
wikulaa - tak jak napisałam powyżej... badania dwa lata temu... A wykres prowadzę sobie w zeszycie (zrobiłam tabelki, bo nie umiem w tych internetowych), ale dopiero trzeci cykl... Tak w ogóle to pierwszy cykl, gdy zaczęłam mierzyć, miałam jakiś dziwny. Po @ (nawet powiedziałabym nie za bardzo obfitej) cały cykl bolały mnie cycochy, urosły, nie dało sie dotknąć. No i nie miałam śluzu tego rozciągliwego, przezroczystego. A kolejną @ dostałam w 22 dc!!! A ja przecież mam cykle 27-29 dniowe. I co to było???
![]()
no właśnie.... muszę po prostu "zaufać" jednemu z lekarzy w moim mieście, jeśli chodzi monitoring, a z innymi sprawami chodzić do kogoś konkretnego
wypisałam sobie badania jakie powinnam zrobić. Czy to wystarczy na poczatek? i w których dniach cyklu powinnam je zrobic?
LH
FSH
PRL
TSH
ft3
ft4
Estradiol
Testosteron
I może prolaktynę Marcysia???
Mama - myslę, że przez gardlo tempka aż tak by nie skoczyla, to może być skok owulacyjny!
Błonka - ja z sierpnia jestem, więc zawsze chciałam urodzić w sierpniu...ale teraz nie mam szans
Bree moja Ninka jest lwiątkiem) Ma charrrakterrr
![]()