Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
co do reszty to chyba tak, bo jak bylam w szpitalu na poczatku cyklu robili mi wszystkie badania miedzy 4 a 10 dc ale moze ktoras z dziewczyn jeszcze sie wypowie
to w tym cyklu zrobię progesteron, a z resztą poczekam na następny cykl
Dzięki dziewczyny
na razie zmykam ogarnać chałupę ale póżniej obowiązkowo tutaj zajrzę miłego dnia i smacznego obiadku
Marcysia- idź,idź ogarniaj póki masz ochotę ..ja dziś całkowicie bez weny na cokolwiek;/
zrobiłam sobie henne brwi i epilacje a teraz mam maseczkę i to chyba na tyle dziś )
chciałam sobie zrobic naleśniki..mam pyszny sos tofi,ale.........nie mam jajek!! a byłam dzis na zakupach..zapomniałam ,że wczoraj do Carbonare zużyłam ;/
marcysia - ja robiłam te wszystkie badania w 7 potem 14 a potem jeszcze w 21 dc)
kahaka - nie wymyśliłam nic z prezentami...nie mam glowy do tego...
dzisiaj nawiedziła mnie @, brzuch mnie tak boli, że szok, ale żeby nie myśleć zabrałam się za okna, juz wisza zmeinione zaslonki, firanki, jest świeżo i przyjemnie
Wikula a powiedz mi czy ból gardła wpływa na tempkę...?
nie mam gorączki,węzły oki ,ale boli mnie przy przełykaniu-płuczę solą..wieczorem wypiję grzane piwo z miodem.
mama, ból gardła może mieć wpływ na temp. Różnie bywa - u jednych ma, u innych nie.... wikulka, przytulam.
Ja ciasto zrobiłam, właśnie się piecze. Jutro gości mamy, to już będę miała zrobione. Zostało mi jeszcze w łazience posprzątać, podłogi odkurzyć no i jutro obiad zrobić, ale zakupy już mam.