reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
to w tym cyklu zrobię progesteron, a z resztą poczekam na następny cykl :)
Dzięki dziewczyny :)
na razie zmykam ogarnać chałupę :) ale póżniej obowiązkowo tutaj zajrzę :-D miłego dnia i smacznego obiadku ;)

Marcysia- idź,idź ogarniaj póki masz ochotę ..ja dziś całkowicie bez weny na cokolwiek;/
zrobiłam sobie henne brwi i epilacje a teraz mam maseczkę i to chyba na tyle dziś :))
chciałam sobie zrobic naleśniki..mam pyszny sos tofi,ale.........nie mam jajek!! a byłam dzis na zakupach..zapomniałam ,że wczoraj do Carbonare zużyłam ;/

marcysia - ja robiłam te wszystkie badania w 7 potem 14 a potem jeszcze w 21 dc:))

kahaka - nie wymyśliłam nic z prezentami...nie mam glowy do tego...

dzisiaj nawiedziła mnie @, brzuch mnie tak boli, że szok, ale żeby nie myśleć zabrałam się za okna, juz wisza zmeinione zaslonki, firanki, jest świeżo i przyjemnie:)

Wikula tulę z powodu @
d045.gif
...ehhh

u mnie dziś 13d.c. wiec póki co czas starań.

Wikula a powiedz mi czy ból gardła wpływa na tempkę...?
nie mam gorączki,węzły oki ,ale boli mnie przy przełykaniu-płuczę solą..wieczorem wypiję grzane piwo z miodem.

mama, ból gardła może mieć wpływ na temp. Różnie bywa - u jednych ma, u innych nie....
wikulka, przytulam.

Ja ciasto zrobiłam, właśnie się piecze. Jutro gości mamy, to już będę miała zrobione. Zostało mi jeszcze w łazience posprzątać, podłogi odkurzyć no i jutro obiad zrobić, ale zakupy już mam.

reklama
Kahaka bo kurka wczoraj miałam tempkę 36.5 a tez mnie gardło bolało
dziś miałam 36.9
i nie wiem czy to skok na owu czy powodem jest gardło;/

smacznego ciacha :)

Błonka też bym chciała znów być sierpniówką...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry