reklama

Staraczki Weteranki...

wika dziękuję za pocieszenie.. no zobacze jak jutro temp..
generalnie bardzo źle sie czuje. coś sie dzieje ale co nie wiem.. te jajniki tak bolą :/

reklama
babeczki!!
mam cudowne info:):)
dostałam PW od naszej Palemki:)))

wczoraj miała wizytę u gina iiiii....zaczęła 8tydzień upragnionej ,wyczekanej ciąży :))
serdusio bije:)

Palemka wszystkie Was pozdrawia i chciałaby do nas wlecieć ,ale ...

Kochana Palemko wlec proszę i napisz co i jak-ja Ci się udało i w ogóle wszystkoooo:):)

Ostatnia edycja:
Mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rany Boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Palemko GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Coś mi się wydaje, że po histeroskopii też zrobię sobie przerwę od forum, bo widzę, że to działa :szok:

Palemko gratki,odezwij się:)

Zmieniłam oprawki dzisiaj:)
Zobacz załącznik 427372

Kuźwaaaaaaaaaaaaaa,byłam na poczcie i co????????Adwokacina z mamunią nowe pisma złożyli:
że jesteśmy psychicznie chorzy,że mamy 600zł miesięcznie na utrzymanie rodziny
shocked.gif
,że ja się samookaleczam i palę marihuanę,że K. jest recydywistą itp. A mamunia,że ja namawiam Oliwkę żeby się z nią nie widywała....jej pismo złożone w sądzie z bykami,kreśleniami i pisane odręcznie.....

Zjola no cudne wieści co ??????????:)))))))))))))))))))))))
;))))))))))))))))))))))

zawsze cieszy jak kolejna WETERANKA zachodzi w ciążę...:):):)

Carolaaa no Palemka mi napisała,że tak głupio Jej teraz wejść jak tyle czasu nie pisała...
mam nadzieję ,że nas poczyta i wleci bo chcemy Ją tu przecież wyściskać jak nie wiem co!!!!

palemko jak ci złoje duspko!! natychmiast sie melduj!!!!!!! GRATULUJEEE!!!!!!!!!!!!!
przychodz tu natychmiast i opowiadaj i dawaj nadzieje innym dziewczynkom :)
nie marudź!!! kazdej nie bylo jakis czas ale zawsze wracaly!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry