Po pierwsze ściskam i całuję każdą z osobna 

Ja tylko przelotem, bo chrzesniak musi teraz koniecznie w gry grać.
A więc po pierwsze czesc , a po drugie nie wiem co mam Wam napisac, bo sama nie wiem jak to się stało. A stało się wtedy jak z forum zrezygnowałam, kurde nawet nie wiem jak, bo miałam cykl bezowulacyjny
, jeszcze mi sie jakaś infekcja grzybiczna, jak nigdy przypałętała,okres się spóźniał i bach test - a tu 2 kreseczki, druga jaśniutka
Dopiero od wczoraj się cieszę, bo widziałm serducho, ale nadal podchodzę z dystansem, najgorsze dwa tygodnie przedemną, bo to akurat wtedy mniej więcej się stało ...
Będzie co ma być, ja oczywiscie byłabym wdzięczna, gdyby jednak było dobrze
Dziś zaczęłam 8 tydzień
czuje się tak sobie , no i chyba tyle 

Ja tylko przelotem, bo chrzesniak musi teraz koniecznie w gry grać.
A więc po pierwsze czesc , a po drugie nie wiem co mam Wam napisac, bo sama nie wiem jak to się stało. A stało się wtedy jak z forum zrezygnowałam, kurde nawet nie wiem jak, bo miałam cykl bezowulacyjny
, jeszcze mi sie jakaś infekcja grzybiczna, jak nigdy przypałętała,okres się spóźniał i bach test - a tu 2 kreseczki, druga jaśniutka Dopiero od wczoraj się cieszę, bo widziałm serducho, ale nadal podchodzę z dystansem, najgorsze dwa tygodnie przedemną, bo to akurat wtedy mniej więcej się stało ...
Będzie co ma być, ja oczywiscie byłabym wdzięczna, gdyby jednak było dobrze
Dziś zaczęłam 8 tydzień