reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Frajdę mam:) I dumna z siebie jestem bo bałam się, że nie dam rady nawet autem ruszyć:) No i zabierałam się ok 10 lat więc cieszę się jak dziecko po każdej lekcji,zwłaszcza dobrze przejechanej:)
Zmykam spać,dobranoc.

hej dziewczyny:* niesmało prosze abyście mnie przyjeły do grona :-)
mam 27 lat i staram sie o drugą dzidzie ponad rok i nic :-(mam już synka który był z pierszego cyklu więc jak zaczelismy sie starać myślałam że będzie łątwo i sie pomyliłam niestety :-(zaczelismy sie starac w czerwcu 2010 az do wrzesnia potem zaprzestalismy do grudnia 2010 i staramy sie do teraz bez skutku
pozdrawiam

hej Gusia dziekuje :* długo sie starasz?? mnie juz ten czas popedza powolo w depreche chodz powstrzymuje mnie mój synio Kochany
wszystkie badania mam ok no tylko progesteron ciut za niski i biore lutke pod język i cała w niej nadzieja... tylko mój został do badań ale umowiłam sie znim że w lutym pojdzie

jestem z poranną kawką :)

Agnieszka witaj :) pewnie,że Cie przyjmiemy-szkoda ,że i Ty tak długo sie "szarpiesz" ..ja 2 lata sie staram -zresztą o każde dziecko musiałam się starać -o dzieci które mam około roku a i tak są po hormonach...
teraz nic nie pomaga!

Gusia &&&&&&&&&&&&&& za wyniki -czekam na wieści jak nie wiem co...jak na swoje!

Pok jak samopoczucie ??? ciężarówko Ty ;):)

Carolaaa- z naszymi &&&&&&&&& i Twoimi zdolnościami na pewno zdasz;))

Bree- dzieki kochana ;)
no podziałalismy wczoraj ,ale u mnie owu jak juz to zapowiada sie na jutro ,ale oczywiście działamy już bo i na co czekac ;)))
najbardziej się cieszę z tego endo bo to znaczy ,że to co łykam skutkuje!!

pozdrowienia 4 all ;)))

reklama
Witam się nietomna z pracy...dzisiaj wzięłam pieska ze sobą,tego mniejszego:)
Jemy grzanki,czekamy na kawkę i o 10 mam jazdę znowu.
Pogoda niestety nie sprzyja...mokro,chlapa,ciapa i pada :(

Palemkoooo????? Chodź na kawkę:) Dla Ciebie bez kofeinki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry