reklama

Staraczki Weteranki...

Kasiu - mnie też nie było miesiąc i nikt mnie nie nawoływał, ale jestem znowu i fajnie nam się plotkuje :) Poza tym ja się z tobą spotykam na innych wątkach, więc wiem co u Ciebie ;-) i nie odczuwam twojej nieobecności. Nie obrażaj się kochana, pogłaszcz melonika i leniu**** w łóżeczku. Kciuki za szczęśliwe rozwiązanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Palemko - strasznie się cieszę twoim szczęściem. Pisz kochana, nie stresuj się, my tu wszystkie trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby było jak u Palemki :tak:

Bree - kciuki za badanka &&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze :)

Carol - matko jedyna, prawo jazdy, kiedy to było? Ja mam prawko od 20 lat. Teraz mam ochotę na prawko na motor. Trzymam kciuki za twoje egzaminy &&&&&&&&&&&&&&&&

Witaj Agnieszko :)

Gusia - umieram z ciekawości! Rozumiem, że @ nie ma? A kiedy miałaś dostać, jak by co?

reklama
witam się z pracy
miłego dnia dla wszystkich
u mnie wczoraj wybuch i dziś piekny skok wiec jestem spokojna i czekam teraz na niespodzianke.. ;)

Zjola dzięki ;))))

Kinga &&&

ja odkurzam ,ogarniam dom i staram sie nie mysleć ,że owu na godzinach...test owulacyjny pozytywny-oj dzis znów bedzie trzesienie ziemi u nas:))

Palemka-~~~~~~~~~~~~~~ potrzebne;))

Gusia to ja trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&& oby jak najwyższy :tak:
Mama przykro mi że sie tak długo starasz to takie okropne i niesprawiedliwe ale w końcu każda znas zobaczy te dwie kreseczki chodz ja nie potrafie sobie ich wyobrazic
Caroline trzymam kciuki za egzamin z prawka ja zdałam za pierwszym ale egzaminator mi sie trafił jajus i nie odczułam egzaminu bo całe poł godziny sie recholiłam

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Palemko witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ja też mogę troszkę tych fluidków?

reklama
Dziewczyny jak sobie radzicie z tak długim staraniem ja czasem mam ochote powiedziec STOP ale juz tak daleko tak zaszło a pozatym mój Mati tak bardzo chce rodzeństwa a mi przykro bo nie moge mu tego dać
Palemko wielkie gratulacje szczesliwych kolejnych miesiecy:tak: i ja bym prosiła o fluidki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry