reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Zjola dziękuję :)) ale mi się ciepło na sercu zrobiło;))

Gusia -odpocznij i po @ wracaj do nas i do starań!!
wiem ,że wpadłaś w dół-podaję Ci rękę ,żebys mogła z niego wyjść!! ja też już 2 lata dziergam....
wiem jak się czujesz ...oj wiem.

Mama - cała przyjemność po mojej stronie :)

Agnieszko - no widzisz jak to jest, niby badania w porządku a dziecka , jak nie ma tak nie ma. Wcześniejsze ciaże pomimo braku zrostów też nie udane, wiec w dalszym ciagu będzie to wielka loteria. Gin mówi, że tym wszystkim często rządzi przypadek, niestety i 60 % ciąż zdrowych par jest ronionych.

Hej baby,
no dobra, niech będzie moja strata, odezwę się :-p:-p:-p i tak was codziennie podglądam :-p
Miałam gorszy okres, 4 tygodnie leżenie było okropnie męczące. Zostały jeszcze niecałe 3...Ale teraz nastawiam się bardziej optymistycznie.
gusia, przykro mi, ale nie wolno się poddawać!
Agnieszka, witam się z Tobą :tak:
zjola, melonik dawno temu awansował na dynię, a ostatnio na spadź pszczelą :szok:
mama, &&&&&&&&&&& za plemniki męża hehe.
palemko, strasznie mocno trzymam kciuki, przede wszystkim za Twój spokój, wiem, jak Ci trudno!

Pozostałe staraczki-buziaki!

Kasiu - spadź pszczela? A cóż to za wynalazek? Czekaj, czekaj ... Szukam tłumaczenia ... Jest! To jest odmiana melona! A więc w dalszym ciągu pogłaszcz melonika :-D No i odpoczywaj i nie stresuj się i nie gniewaj się na nas :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry