reklama

Staraczki Weteranki...

Palemka noooo dziekuję nałapałam ;)
dziewczynki podziele sie -łapcie tez ;)

Agnieszka nie radzimy sobie...nie raz mamy doły,nie raz rzucamy to wszystko....ale pragnienie dzidzi jest większe i wychodzimy z dołka i działamy dalej...

Zjola dla Ciebie nadal&&&&&&&&&& za histero!!

Amalfi-cześc babeczko:)))

reklama
Agnieszka- pewnie ,że sie rozumiemy;))

mój mąż łyka mace tylko ,że taką
Maca 500 mg - 100 Kaps. WZMACNIAJĄCE ORGANIZM

1980569970

l katnitynę
fertil man - http://allegro.pl/poprawa-nasienia-lepsze-plemniki-fertilman-i1941364494.html
1941364494

mg
wit E

to wszystko bierze gdzies od miesiąca..

Ostatnia edycja:
Mama dzieki za link do fernil mal napewno zastosuje no i ta mace kupie ja tez bede łykac on niech wczesniej zacznie a ja najwyzej jezeli wredota sie pojawi a narazie moj salfazin łyka od dwoch miesiecy

Agnieszko - ja się staram 3 lata, po drodze dwa razy poroniłam. Staramy się nadal, bo może jednak się uda. Nie mamy jednak, już takiego ciśnienia, jak na początku. Będzie, co ma być.

Mama - oby twój dołek stał się teraz górką :) i zaowocował.

Agnieszko - mamy zrobiony pełen komplet badań, jakie są tylko możliwe. Wszystkie wyniki są bez zarzutu. Histeroskopia polega na wprowadzeniu do macicy kamerki i przyrządów przez szyjkę macicy. Dodatkowo do macicy wpompowują płyn, żeby ja rozszerzyć i dokładnie obejrzeć. Ja już miałam histeroskopię diagnostyczną, przy której ilość płynu jest mniejsza. Wykryto zrosty, które trzeba usunąć w pełnym znieczuleniu, bo ilość wprowadzanego płynu jest dużo większa, co sprawia dotkliwy ból. Zrosty też usuwa się narzędziami wprowadzanymi przez szyjkę macicy, tak, że nie ma żadnego cięcia i blizn. Gin stwierdził, że po usunięciu zrostów, jeżeli nie nastąpi jakiś błąd przy podziale komórki jajowej mam szansę na naturalne zajście w ciążę i donoszenie ciąży.
Dzięki za kciuki :)

strasznie to brzmi :-(ja też robiłam badania a estrogen to powiedziała że wzorcowy że widzi po moich wynikach że moge zajsc w ciąże chodz progesteron jak na ta faze za niski mialam i dała mi lutke a jak mam dni płodne to dużo tego śluzu i być moze ze za gesty i dała mi na rozrzedzenie mam 26 usg ale nie wiem czy pojde bo moge dostac @ tak w ciemno sie zapisałam a noz nie dostane ja biore omege 3, centrum, aspiryne protect na rozrzedzenie i lutke
chyba ze to nie we mnie problem moze byc w moim zobaczymy jak mi nie pomoga te leki to luty czas zobaczyc co jest
ja we wrzesniu 2010 mialam ciaze biochemiczna nie mialam @ dwa dni i zrobiłam test i wyszły dwie krechy dwa dni pozniej dostałam @:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry