reklama

Staraczki Weteranki...

Lilith- papa,miłego ćwiczenia i udanych zakupów

ja dzis kupiłam sobie spódnicę i 2 bluzki w Orsayu:)i mi lepiej:))

Kahaka- u nas taka patelnia,ze szok-ani troche wiaterku nie ma i Domi wrócił do domu bo juz cały spalony jest;/

reklama
juz nie ma niejasnosci
poszlam kupic test clearblue ktory wyznacza tez w ktory tyg jest sie w ciazy ale od zaplodnienia

same ocencie

Lilith ja bralam 2 miechy ten Agnus castus i nic
jak go mialam brac to mi sie niedobrze robilo i glowa bolala
moja mama przyslala mi polski castagnus i po 2 miesiacach brania jestem w ciazy
jedna malutka tableteczka dziennie i zadnych zlych objawow w czasie brania

juz chyba moge zmienic suwaczek co?

Ostatnia edycja:
mama pewnie ze sie cieszyc zawsze to bedziesz wiedziec na czym stoisz i czym to leczyc

dzis mam termin @
robilam test z rana i dalej to samo druga blada
cycki bola jajniki tez
musze zadzwonic do mojego gina bo nie wiem ile ta lutke mam jeszcze brac
moj M nie bardzo wierzy
mowi ze ta druga ta jeszcze nic pewnego
ja tam wiem ze sie udalo

Czyli nadal zaciskam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!

Mama - może ta wizyta do wrzesnia już nie bedzie Ci potrzebna, trzymam za to kciuki!!! Termin odległy, ale jezeli do tego czasu nie zaskoczysz to ja bym poszła na tą wizytę, może dowiesz się czegoś nowego...
Ja ma w rozpoznaniu na wypisie ze szpitala niepłodność pierwotna (ty masz wtórną, bo w ciąży już byłaś), pamiętaj, że to nie jest to samo co bezpłodność!

a to dla was kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry