reklama

Staraczki Weteranki...

carola a mąż jest podporą teraz dla ciebie bo jednak ciężko tak samemu ogarnąc to wszystko
biedna jesteś jeszcze z tą twoją mamą:angry::angry::angry:

reklama
Wikula ,Lopop dzięki ;)))
Wikula czasem zdarza sie klient...na masaż np..:)

Błonka dzięki za info o Suzi;)
Kahaka Tobie tez dziękuję..

Carolaaa ale ten Twój tata "wywija"...oby faktycznie ten mróz Mu nie zaszkodził-jak pisze Lopop..

Wikula hahahaaa.eeee,nie ...jakby zobaczył jaki ze mnie nerwus to by się odkochał w te pędy hahahaaa...tylko mój Tom wytrzyma ze mną :))

Carolaaa mega duzo sił dla Ciebie..

pozdrawiam -nas zasypało..drogowcy zaskoczeni...mąz jeszcze nie dojechał do pracy bo takie korki i zaspy!!!
ja niedawno wróciłam..dzieci porozworzone..ale po 11 muszę jechać po Zuze ,mam nadzieję ,że odśnieżą...albo chociaż posypią!!!!
miałam dzis jechać kupić sukienkę i buty na imprezę piątkową i dooopa!!

Mama - będę miała tą świadomość :) Na razie lekki stresik ale się cieszę, bo ostatnia @ wlecze się już 9-ty dzień. Takie plamienia ni z gruszki ni z pietruszki. Stawiam na to, że wszystko pozarastało po histeroskopii diagnostycznej. Mam nadzieję, że jak teraz wszystko porządnie usuną, to już nie zarośnie, wrrrrrrrrrrrrrrr ...

reklama
Mama - u nas właśnie jest w trakcie padania. U was sypało już przynajmniej od 6.00, bo pokazywali na TVN 24 jak sypie w Poznaniu. A u nas ta chmura dopiero teraz się panoszy. Zajęło jej to parę minut :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry