Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wikula hahahaaa.eeee,nie ...jakby zobaczył jaki ze mnie nerwus to by się odkochał w te pędy hahahaaa...tylko mój Tom wytrzyma ze mną )
Carolaaa mega duzo sił dla Ciebie..
pozdrawiam -nas zasypało..drogowcy zaskoczeni...mąz jeszcze nie dojechał do pracy bo takie korki i zaspy!!!
ja niedawno wróciłam..dzieci porozworzone..ale po 11 muszę jechać po Zuze ,mam nadzieję ,że odśnieżą...albo chociaż posypią!!!!
miałam dzis jechać kupić sukienkę i buty na imprezę piątkową i dooopa!!
Mama - będę miała tą świadomość Na razie lekki stresik ale się cieszę, bo ostatnia @ wlecze się już 9-ty dzień. Takie plamienia ni z gruszki ni z pietruszki. Stawiam na to, że wszystko pozarastało po histeroskopii diagnostycznej. Mam nadzieję, że jak teraz wszystko porządnie usuną, to już nie zarośnie, wrrrrrrrrrrrrrrr ...
Mama - u nas właśnie jest w trakcie padania. U was sypało już przynajmniej od 6.00, bo pokazywali na TVN 24 jak sypie w Poznaniu. A u nas ta chmura dopiero teraz się panoszy. Zajęło jej to parę minut