reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Carolaaa to na bank stres...
test juz by wykazał,tymbardziej,że działaliscie raz jak pisałaś..
mam nadzieję ,że chociaz tu Ci się wyjaśni bo wszędzie masz pod górkę!!

jem bagietkę z nutellą -niech ktoś mi zabierzeeeeeeeeeeeeeeeeeee

czesc

pozdrawiam i miłego dnia życzę!

U nas też nasypało, Aslan uwielbia śnieg tak jak i twój Bono mama... pewnie by się razem fajnei bawili bo mój niewiele starszy.
Mama masz możliwość to szalej ile tylko się da! masz rację młoda jesteś i ekipe macie fajną wiec czemu nie:)

carol co zamierzasz dalej robic? idziesz do gina czy czekasz poprostu na @ do niewiadomo kiedy. Jak tam z partnerem.. sprawa rozwodowa w toku?

Mama pewnie tak.
Kinga narazie nie mogę iść do ginka bo najzwyczajniej w świecie nie mam pieniędzy. Wyprzedaję co się da na Allegro itp...
Rozwód w planie ale narazie czekamy na rozprawę w sprawie Oliwki i przede wszystkim sytuacja z Tatą daje nam w kość więc nie ma czasu na myślenie o innych rzeczach.

Wikulaa - usypiają mnie i wkładają kamerkę i narzędzia przez szyjkę macicy, ale że zrosty tam są to już wiedzą, bo je wykryli na histeroskopii diagnostycznej. No i usuną dziady.

Carol - a wizyta na nfz?

Zjola nie ma mowy,nie pójdę...tu taki rzeźnik przyjmuje no i trzeba czekać w kolejce parę dni jak nie dłużej na wizytę.
Zresztą tam przeżyłam traumę i nie pójdę.

Zjola - czyli wszystko wygląda dość prosto. Długo to trwa???

Mama - ja czasami wychodzę z moimi dwoma koleżankami (mąż po mnie przyjeżdża) i któregoś razu chciałyśmy kogoś wyrwać, tak dla zabawy, ale żadnego fajnego towaru nie bylo, porażka. teraz często jest tak, że ja wychodzę ze znajomymi, a mąż później po mnie przyjeżdża (jeszcze trochę zawsze posiedzi), bo ona ma taką pracę, że często wraca koło 23-24.

reklama
carol rozumiem.... 3maj się.
wikula hej! jak u ciebie? jak sie czujesz powiedz

dziewczyny w końcu mróz odpuszcza powoli
zawsze to coś ;]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry