reklama

Staraczki Weteranki...

lopop - to pewnie mogłybyśmy razem na zakupy wyskoczyć:)

mama - żyjesz po wczorajszym szaleństwie???

Moje koty od rana doprowadziły mnie do szlaeństwa, nie dość, że któryś nasikła w łazience koło kuwety (mam podejrzenia, który to, ale na gorącym uczynku nie przyłapałam) to jeszcze stłukły mi dwa talerze od komplety...zaraz je na dwór wyrzucę i spędzą tam pół dnia, nie ma litości!
Miłego weekendu wszystkim życzę

reklama
hejka

mama powinnaś swoje zdjecie fryzurki dodać a nie... szkoda bo chciałam zobaczyć jak na tobie wyglada.

Pisałam wam że ma być ładnie, już od przyszłego tygodnia bedzie lepiej :) a do marca to juz z górki :tak:

miłego weekendu!

Witajcie moje kochane:* ale ja za Wami tesknie:-( Na weekend bede miała kompa w szpitalu, ale dosc duzo śpię wieć nie wiem jak czesto bede zagladać;-)
U nas jakos tako z malym ok, dzis cos mniej sie rusza :-( poczekam na obiadek i jesli sie nie poprawi to lece do siostry:zawstydzona/y: Zapis wyszedl ok chociaz 2 razy go robili ...
Co srode jest waga i w ostat. srode młody mial 1314:-)
Buziam Was wszystkie:*:*:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*
I bardzo ale to bardzo tesknie:zawstydzona/y:

hej Kobietko :****
młody pewnie śpi :-D daje odpoczywać mamusi :tak:
ale racja, jak sie nie zacznie gramolić idz do siostry bedziesz spokojniejsza duchem ;-) macie juz imie??
Dbaja tam o Ciebie? :)

Witajcie moje kochane:* ale ja za Wami tesknie:-( Na weekend bede miała kompa w szpitalu, ale dosc duzo śpię wieć nie wiem jak czesto bede zagladać;-)
U nas jakos tako z malym ok, dzis cos mniej sie rusza :-( poczekam na obiadek i jesli sie nie poprawi to lece do siostry:zawstydzona/y: Zapis wyszedl ok chociaz 2 razy go robili ...
Co srode jest waga i w ostat. srode młody mial 1314:-)
Buziam Was wszystkie:*:*:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*
I bardzo ale to bardzo tesknie:zawstydzona/y:
cześć kochana ale super że wreszcie jesteś z nami:):)
pogłaszcz brzusio od ciotki L.
ma lenia pewni śpi, szum laptopka go usypia:):)

Wikula- dzięki ,żyję ;)))
ledwo bo mało spalismy-dzieci...
zabawa była od 19.00 do2.00
boli mnie krzyż od wygibasów
stopy od szpilek
i gardło od krzyków ;))

Kinga przecież wiesz,że nie umiem wstawiac fotek...

Lopop cześć babeczko:)

Suzi witaj słonko!!!!! teskniłam i miałam nadzieję ,że w końcu sie odezwiesz;)
pogłaskać synka :)

Błonka-heloł:))

Bree-dostałam od męża sagę Zmierzch na dvd :)))))))))))))) dziś bedziemy ogladać :)) ale się cieszę :)

Suzi odpoczywaj słonko!!

Błonka

była przednia!! jedzonko smaczne,obsługa miła...i chłopaki dopisali w tańcu:))
wszystko wyszło super -sprawdzona ekipa to jednak gwarancja dobrej zabawy:))
dzieci z opiekunką też oki!! pytałam rano czy późno poszli spać bo my ich kładziemy o 19.30..
a Ona mówi ,że po 20.oo bo Domino zasypiał na siedząco...
tak wiec zaraz po naszym wyjściu poszli spać.

tylko my za mało spaliśmy ,ale co tam...dzis pójde wcześniej spać ;))

reklama
mama - to fantastycznie, że się wyszalalaś:)))a zmęczenie kiedyś tam sobie odeśpisz:)

Suzi - super, że się odezwalaś! Bądź dzielna i wytrzymaj jeszcze trochę:) Cały czas o Tobie pamiętamy i wirtualnie Cię wspieramy!

Dostałam wczoraj faworki od męża babci, więc chyba nie będę sama ich piekła, bo ileż można:)) a tyłek rośnie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry