reklama

Staraczki Weteranki...

witam Was
lece do pracy zaraz...

jak wam weekend minął?

corol impreza udana super! :) ciekawe co ci ginekolog powie daj znać nam tutaj!
mama przykro mi że Tom chory i Tata :/ a co do starań to jeszcze nic straconego przecież to dopiero 8dc. Jak bedzie seks bliżej owulacji to też dobrze!! no nie?
kahaka :D nie doręczono Ci? żartujesz! może chcesz przepis ;-)

reklama
Hej,
Kinga, no kurczę, coś ta nasza poczta nawala :-D za przepis dziękuję, pewnie przez najbliższe pół roku nie będę mieć czasu na pieczenie ;-)
zjola, mama była na imprezie, Caroli się spóźnia @, a Kinga piekła drożdżówki i się nie podzieliła :-p a Ty za 2 dni zmierzysz się z tym dziadostwem. Idziesz do szpitala jutro czy pojutrze?

U nas mebelki złożone, ale zdjęć na razie nie mam, bo jeszcze są nieumyte i nie ustawione na swoich miejscach. Jak mąż wróci z pracy, to to zrobi.

nie było mnie dwa dni, ale widze, że tutaj też były pustki..

zjola - mam nadzieję, że jesteś spokojna???

Kinga - Dalej masz tyle pracy???

kahaka - jak mebelki???

Carola - a jak się czujesz?? Psychicznie i fizycznie???

Kupujecie coś swoim drugim połówką na walentynki?? Bo ja mojemu kupiła czerwone bokserki w serduszka:)))

bylam dzis pobrac krew... oczywiscie na czczo no i ja jakos w tej ciazy jak rano czegos nie zjem jest mi zle.. niedobrze, slabo a w kolejce 20 osob................. tragedia! a ta babeczka tak powoli wypisuje karteeee ze jeden pacjent to kolo 10 minut w srodku siedzi!! nie bylo kartki ze ciazarne bez kolejki wiec siedzialam grzecznie i czekalam cala zielona :P nie wiem czy w takich punktach mam pierwszenstwo??? ;)

wikula, mebelki super, bardzo jestem zadowolona. Ja nic na walentynki nie kupuję z tego względu, że nie wychodzę z domu hehe.
Błonka, masz pierwszeństwo. Ja też beznadziejnie zawsze się czuję bez śniadania, ale z przywileju nie czekania w kolejce skorzystałam tylko jeden raz, bo jakoś głupio mi było. A i tak patrzyli na mnie jakbym nie wiem co zrobiła. Jak masz odwagę, to się wpychaj bez kolejki :tak:

Mam w pasie 101 cm :-p

wstawiam na chwilę fotkę z Tomem..

.....

Kahaka pieknie w pasie ;))
czekamy na fotke mebli..

Wikula witaj :) ja mojemu dam siebie jak juz bedzie zdrowy hahahaaaa

Zjola cześć -&&&&&&&&&&&& za srodę!!

Błonka witaj mamuśka ;)jak tam myslenie nad imieniem ??

Ostatnia edycja:
reklama
carol a może Ty zaciążyłaś jednak skoro tak fatalnie sie czujesz?????? :rofl2: chociaż u Ciebie teraz to nie bardzo by było ale te wymioty.... coś mi tu podpadasz.Gin na pewno wyjaśni wszystko.
wikula pomysł z bokserkami super:) w zeszłym roku też tak zrobiłam:-) a jutro robimy dużą pizze w kształcie serducha z Filipem:)) nawel Aslan bedzie miał serducha całą porcję (wymiona) uwielbia. ;)
A wieczorem to już serduszkowanie starankowo walentynkowe :-p:-) zaczynam dni płodne..

kahaka super że zadowolona jestes z mebelek! :))) na pewno slicznie bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry