reklama

Staraczki Weteranki...

suzi witaj kochana, tule moooooocno :** :))))) uważaj na siebie i wypoczywaj! :tak:
mama fajnie że sie wyszalałaś. a co to za problem zdjecie dodać?!:-D na fotosiku prosta sprawa. Zmierzch też lubie, obejrzałam wszystkie częsci z czego dwie w kienie:)
wikula to ci sie udało z tymi faworkami hehe nie musisz robic ;)))))

a ja dziś popiekłam ciasta! :-) bedzie słodko pysznie.
Miałam robić drożdżówki ale przegłosowane było na czekoladową słodość:-) palce lizać.

reklama
suzi witaj kochana, tule moooooocno :** :))))) uważaj na siebie i wypoczywaj! :tak:
mama fajnie że sie wyszalałaś. a co to za problem zdjecie dodać?!:-D na fotosiku prosta sprawa. Zmierzch też lubie, obejrzałam wszystkie częsci z czego dwie w kienie:)
wikula to ci sie udało z tymi faworkami hehe nie musisz robic ;)))))

a ja dziś popiekłam ciasta! :-) bedzie słodko pysznie.
Miałam robić drożdżówki ale przegłosowane było na czekoladową słodość:-) palce lizać.
Kingo to chyba wpadnę do Ciebie na małe co nie co :):)
suzi odpoczywaj teraz póki możesz bo potem będzie pranie, przewijanie, prasowanie i tak w kółko:)

Wikula no wyszalałam sie a dzis umieram ;))) hahahaa

Kinga no jak nie umiem to dla mnie problem..
jak znajomy mi na maila wysle fotki to Tom wstawi.

obejrzelismy Zmierzch ...na chwilę odzyłam ;))
dobrze,że juz po 18.00;)

Hej babolki,
u nas składanie mebli :-) tzn. mąż składa, a ja nadzoruję :tak: szafa i komoda już w całości, zostało łóżeczko. Gdy pokój będzie gotowy, to wstawię zdjęcia.
mama, fajnie, że imprezka udana.
Kinga, gdzie moja drożdżówka????
Carol, jaka impreza jest?
lopop, miłego dnia!

reklama
wlatuje wieczorem ;)
Kora dziękować ;)))
Kahaka no wybawiłam się ;)
fajnie,że meble poskładane -czekamy na fotki;)
Carolaaa nooo !! świetnie,że się odstresowałaś ,należało Ci się -czekam na info jutro po ginku.
ja idę we wtorek.

dzieci spia ,cisza i spokój..mąż chory..ten cykl pewnie odpuścimy bo już 8d.c. a działań jeszcze nie było;((
pozdrawiam .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry